KAO IZ ČASOPISA

Anita Dujić broji sitno do poroda: Vrijeme provodi i na sunčanoj terasi koju je odlučila pokazati svima

24.03.2023 u 10:15

Bionic
Reading

Nekad poznata manekenka, pa dekoraterka seta i influencerica, a danas i dizajnerica nakita proživljava svoje najsretnije dane. U slatkom je iščekivanju drugog djeteta, a redovito daje uvid u svoju svakodnevicu

Anita Dujić povremeno se pohvali uređenjem doma koji je izazvao oduševljenje njenih prijatelja i fanova. Ona i suprug kupili su stan u stambenoj zgradi u prizemlju te je tako okružen zelenilom. Imaju i predivno uređenu terasu.

Upravo ondje bivša manekenka i uspješna poduzetnica provodi dane uoči poroda uživajući u toplim proljetnim danima. Kako je veliki fan neutralnih tonova i minimalizma te je u tom ozračju uredila svoj dom (prevladavaju smeđa, bijela, bež, s pokojim crnim detaljem te materijali drvo, kamen, lan) tako je uredila i terasu.

Bijele udobne fotelje i okrugli stolić te drvena garnitura s bijelim jastucima, nezaobilazni suncobran i brojne teglice sa biljkama (dominira ružmarin) prava su vrna oaza. S terare s rvenim podom pogled puca na voćnjak.

Anita je ranije otkrila da joj je jedan od najljepših 'momenata' u domu upravo direktan pristup vrtu kao i velika staklena stijena koja im pruža pogled na prirodu i sve njezine mijene. Ondje se tijekom toplijeg dijela godine ona i suprug Duncan druže s prijateljima, a čak i doručkuju na terasi. Uređivanje interijera joj predstavlja smiraj, a inspiraciju 'vuče' od svuda, najčešće na putovanjima, časopisima, Instagramu i Pinterestu.

  • +4
Anita Dujić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL