nekadašnji seks simbol

Anica Dobra: 'Ako je svijet stao, život nije stao i naći će put da ide dalje'

20.11.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Jedna je od najvećih glumačkih zvijezda bivše države s impozantnom karijerom i u Njemačkoj, a domaća publika je može pratiti u seriji 'Crno-bijeli svijet' u ulozi Jagode. Anica Dobra igra i u novoj srpskoj seriji 'Slučaj porodice Bošković' koja je nastala tijekom prošle i ove godine, a snimanje i dalje traje unatoč ovim novim okolnostima

Gostujući na RTS-u Anica Dobra je izjavila kako je serija za cijelu obitelj i da je težište na humoru te naglasila da je to normalna priča o nenormalnim ljudima. Na pitanje ja li je poželjno biti malo nenormalan, rekla je: 'Poludjela bih u ovom svijetu da nemam neki svoj koji je još luđi, tako da to preporučujem svima. Zahvalna sam što su producenti serije pomislili da ja spadam u tu ekipu'.

Glumica koju publika najviše pamti po ulogama u filmovima 'Život sa stricem' Krste Papića te 'Sabirni centar', 'Kako je propao rock’n’roll' te 'Crni bombarder' osvrnula na to što se u Srbiji posljednjih mjeseci, uprkos pandemiji koronavirusa, opet snimaju projekti.

'Ako je svijet stao, život nije stao i naći će put da ide dalje. Mi koji radimo u ovim uvjetima zadovoljni smo i brzo se prilagođavamo. Niko nije spriječen da se bavi poslom koji voli, ili da nađe nešto što ga inspirira u tome što on radi. Svako vrijeme je dobro za posao, pa i ovo, i život ide dalje, nadilazimo probleme, a ne oni nas. Ja unosim radost u posao koji radim i to je moj način da guram dalje', poručila je Anica Dobra.

  • +6
Anica Dobra Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX