U KAMBODŽI

Angelina Jolie u suzama progovorila o razvodu

20.02.2017 u 14:49

Bionic
Reading

O svoj boli i patnji, kroz koju prolazi od rujna prošle godine, kada je podnijela papire za razvod braka od Brada Pitta, Angelina Jolie je progovorila u ekskluzivnom intervjuu za BBC. Slavna glumica trenutno sa svoje šestero djece boravi u Kambodži gdje promovira svoj posljednji film 'First They Killed My Father'

Po prvi puta nakon što se odlučila razvesti od Brada Pitta, Angelina Jolie je dala intervju u kojem je progovorila o svim stvarima kroz koje je prolazila otkako je pokrenula brakorazvodnu parnicu te kako je sve to utjecalo na njihovo šestero djece.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Samrang Pring

Slavna glumica trenutno se nalazi u Kambodži, gdje promovira svoj novi film, a sada se pojavio i ekskluzivni intervju, koji je Angelina dala za BBC. 'Ne želim previše pričati o tome. Jedino što mogu reći da je težak period iza mene. Mi smo obitelj i uvijek ćemo biti obitelj. Mnogi se ljudi nađu u toj poziciji, a sada je ista pogodila i mene', rekla je očiju prepunih suza Angelina.

Angelina Jolie intervju za BBC Autor: Youtube

Tešku dramu oko skrbništva nad djecom, dodatno su pojačali medijski napisi, nakon što je Angelina u rujnu prošle godine predala zahtjev za rastavom braka. Srećom po njihovo šestero djece, donedavni supružnici uspjeli su se dogovoriti i smiriti strasti, pa su početkom siječnja ove godine riješili da sva daljnja pitanja oko skrbništva budu tajna, te da niti jedan dokument sa suda više se ne smije pojaviti u javnosti.

'Na prvom su mi mjestu djeca. Nadam se da će nam cijela ova situacija na kraju pomoći da iz svega izađemo jači i bliži nego ikada', rekla je Angelina u gradu Siem Reapu u Kambodži, gdje promovira svoj film 'First They Killed My Father', o životu u Kambodži, gledano kroz oči djeteta, za vrijeme kada su kmeri terorizirali sve.

S njom su u Kambodži i njezina djeca - 15-godišnji Maddox, 13-godišnji Pax, 12-godišnja Zahara, 10-godišnja Shiloh i osmogodišnji blizanci Knox i Vivienne. Upravo je u Kambodži i davne 2002. godine posvojila Maddoxa, u vrijeme kada je tamo snimala svoj film 'Tomb Rider'.

#angelinajolie with her #children today in #cambodia

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia)