ISKRENO PRIZNANJE

Angelina Jolie priznala zašto je odustala od režiranja filmova i vratila se glumi: 'Morala sam sve ostaviti zbog obiteljske situacije'

21.04.2021 u 13:25

Bionic
Reading

Iako se poprilično dobro snašla u redateljskim vodama, Angelina Jolie od te je svoje karijere, barem za sada, odustala i vratila se onome što donosi najbolji novac - glumi, a sve zbog aktualne bitke za skrbništvo, zbog čega se mnogo toga promijenilo

Iako nije precizirala što se točno promijenilo i što je dovelo do takve odluke, Angelina Jolie je otkrila kako je odustala od režiranja filmova i vratila se glumačkim angažmanima jer se i njezina obiteljska situacija promijenila. Holivudska glumica, koja je svjetsku slavu stekla već početkom 2000-ih, desetljeće nakon toga posvetila se režiranju, da bi sada otkrila kako je sve to za nju postalo 'nemoguće'.

Svoj prvi redateljski debi imala je 2011. filmom 'U zemlji krvi i meda', potom je 2014. stigao 'Unbroken', godinu kasnije 'Uz more' i potom 2017. 'Prvo su mi ubili oca'.

Pretpostavlja se da se sve promijenilo zbog brakorazvodne parnice i bitke za skrbništvo koja se produžila još od 2016. godine, kada je predala papire za razvod nakon dvije godine braka, ali i deset godina veze od Brada Pitta. Zbog toga se morala posvetiti više obitelji, točnije njihovo šestero djece, zbog čega je redateljski angažman ostavila po strani.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Volim režirati, no morala sam sve ostaviti zbog obiteljske situacije, zbog čega idućih nekoliko godina neću biti u mogućnosti to raditi. Trebali su mi poslovi zbog kojih ću kraće izbivati od kuće i više provoditi s djecom, zbog toga sam se odlučila vratiti glumi. I to je prava istina', rekla je za Entertaiment Weekly.

Brat Pitt i Angelina Jolie već se pet godina sudski natežu za skrbništvo nad djecom - i dok holivudski glumac želi da imaju 50/50 skrbništvo, Angelina želi da djeca u potpunosti pripadnu nju, s povremenim viđanjima oca. Zajedno imaju šestero djece - Maddoxa (19), Paxa (17), Zaharu (16), Shiloh (14) i blizance Vivienne i Knoxa (12).