NOVI SUKOBI

Angelina Jolie dobila pravnu bitku protiv bivšeg supruga Brada Pitta

23.07.2022 u 16:37

Bionic
Reading

Glumica Angelina Jolie pobijedila je na sudu svog bivšeg supruga koji ju je tužio nakon što je prodala svoj udio vinograda u Francuskoj koji su zajedno kupili 2008. godine

Kako pišu strani mediji, Angelina je dobila bar jednu pravnu bitku protiv bivšeg supruga, Brada Pitta koji ju je nedavno tužio nakon što je odlučila prodati svoje udjele u vinogradima na jugu francuske gdje zajedno posjeduju i dvorac.

Podsjetimo, Pitt ju je tužio jer je prodala suparničkom investitoru Stoliju svoj udio u francuskom vinogradu, koji su zajedno kupili 2008. godine na imanju Château Miraval.

'Svako razumno ljudsko biće bilo bi sretno da Stoli bude partner u njihovom poslu. Imaju vrhunski marketing i distribuciju', rekli su odvjetnici glumice, objašnjavajući da tvrtka nudi ogromne mogućnosti za rast poslovanja. Izvor blizak Pittu otkrio je da je Pitt odbio ponudu da imanje proda Stoliju dok su on i Jolie još bili u braku.

'Najbolji način da imanje zadrži vrijednost (za djecu) je da roditelji zadrže puno vlasništvo nad ovom vrijednom imovinom', zaključio je Pittov tim. Pittovi odvjetnici zatražili su suđenje pred porotom.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia