kraljicA dnevne elegancije

Angelina Jolie ima sandale za poželjeti: Ravne su, udobne i izdužuju noge

08.07.2022 u 11:06

Bionic
Reading

Holivudska krasotica Angelina Jolie ovih dana boravi u Rimu te je prezentirala brojne chic kombinacije, a za oko su mnogima zapele njezine sandale

Glumica Angelina Jolie stigla je u Italiju, u kojoj snima svoj novi projekt, i redovito ne prolazi ispod radara sveprisutnih fotoreportera. Paparazzi je prate u stopu, a fotografije njezinih sjajnih ljetnih stajlinga brzo obilaze svijet putem medija i društvenih mreža.

Uz nekoliko je svojih stajlinga, koje su činili vrećasti, udobni komadi garderobe, nosila posebne sandale koje nisu prošle nezapaženo. Sandale s platformom od špage posebne su zbog svoje udobnosti, ravne su, a pritom nas čine višljima i izdužuju noge. Rekli bismo, idealna ljetna cipela za cijele dane.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Riječ je o vrsti espadrila otvorenih prstiju i s podebljanim đonom. Espadrile su bezvremenski klasik kada je u pitanju ljetna obuća, a ova varijacija na temu idealno će doći svima koji žele nabiti dodatne centimetre i pritom ne patiti u visokim petama. Savršeno lako kombiniraju se uz dnevne stajlinge svih stilova.

Jolie ih primjerice nosi uz chic maksi haljine u svim nijansama ili pak duge kombinezone. Cipele s ovakvim potplatom modni su kritičari nazvali flatforms, a već su ih proglasili najpoželjnijom obućom 2022. Osim što mogu doći u ljetnom obliku, najesen će vladati u vidu mokasinki s povišenim potplatom.