NIJEMCI PONOSNI NA KANCELARKU

Angela Merkel u kupovinu odlazi sama, a još zanimljiviji od toga je izbor kupljene robe

21.03.2020 u 22:13

Bionic
Reading

Unatoč straha koji je zavladao zbog pandemije koronavirusa, njemačka kancelarka Angela Merkel poput milijuna drugih sunarodnjaka u kupovinu odlazi sama

Njemački Bild piše u subotu kako kancelarka krizu s koronavirusom doživljava poput milijuna drugih Nijemaca - u supermarketu obilčazi police i provjerava je li roba koju traži još uvijek dostupna.

A izbor robe u njezinim kolicima dosta je zanimljiv, pa se ovom prilikom njemačka kancelarka, prema pisanju njemačkih medija, opskrbila trešnjama, sapunom, wc papirom i s četiri boce vina.

U kupovini je snimljena u petak oko 17 sati, u supermarketu Hit Ullrich u središtu Berlina, čiji zaposlenici svjedoče njemačkim medijima da kancelarka kod njih često navrati i sa sobom uvijek nosi svoju vrećicu za kupovinu.

Svoju robu Merkel je sama stavila na pokretnu traku i kupljeno platila karticom, a njemački RTL primjećuje da je kancelarka kupovinu obavila u istom plavom odijelu u kojemu se na televiziji obratila naciji.

Uz pohvale kancelarki što kupovinu i u ovim teškim vremenima poput mnogih drugih Nijemaca obavlja sama, njemački RTL izražava nadu da se Merkel u kupovini uspjela držati sigurnih dva metra udaljenosti od drugih kupaca.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube