zaljubljeni kao prvog dana

Andrej Kramarić o očinstvu: 'Veselio sam se toj ulozi'

05.07.2023 u 14:21

Bionic
Reading

Uvijek nasmijani, pozitivni i veseli, nogometaš i njegova supruga jedan od prvog dana jedan od omiljenih parova na javnoj sceni. Kada nije na terenu Andrej Kramarić svaki slobodan trenutak provodi s obitelji, svojom lijepom životnom odabranicom Mijom i njihovim sinčićem Viktorom koji su mu najveća podrška i vjetar u leđa za sportska postignuća

Tajanstvenog i samozatajnog Andreja Kramarića i Miu Ćurković rijetko viđamo u javnosti, pa njihove Instagram fotografije uvijek sve posebno razvesele i raznježe. Tako je jedan od naših ponajboljih domaćih sportaša uspješnu sezonu, odmah poslije Final Foura odlučio je proslaviti putovanjem na Maldive koji je njemu i supruzi kao destinacija bio dugogodišnja želja.

Nizom nježnih, prizora iz tog egzotičnog kraja potpuno je osvojo fanove koji ne prestaju nizati komplimente i pozitivne komentare. 'Dosta je dalek put, pa smo se malo izmorili s malim Viktorom. Ali vrijedilo je. Bili smo i kod bake u Bednji, ali nju smo posjetili prije Final Foura, jer smo već imali isplanirane Maldive. A ne mogu ne posjetiti baku. Osim toga, ona mi uvijek poželi sreću, tako je bilo i ovog puta', rekao nam je.

>> Andrej Kramarić o tuzi nakon poraza od Španjolske, Luki Modriću i mogućnosti povratka u Dinamo

Nedavno je postao prvi Hrvat u povijesti Bundeslige koji je postigao stotinu golova. Još od 2016. oduševljava navijače njemačkog kluba TSG Hoffenheim.

Ta činjenica čini ga, kaže, ponosnim i sretnim, a osobito što je tek sedmi stranac u povijesti kojemu je to uspjelo nakon velikog igrača Lewandowskog. A najveću radost osim velikih sportskih uspjeha, donose mu njegovi najmiliji. Prije gotovo dvije godine postao otac malenog Viktora i priznaje da uživa biti tata.

Andrej Kramarić i supruga Mia Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

'Veselio sam se toj ulozi, ali sve do njegovog rođenja ne znaš što znači biti roditelj. Neizmjerno mi je važna svaki trenutak proveden s njim', ističe i dodaje: 'Budući da smo često razdvojeni zbog mojih obaveza s klubom ili reprezentacijom kad smo skupa, volim otići s Viktorom u šetnju, parkić. Svo slobodno vrijeme supruga i ja prilagodili smo njemu. Svaki trenutak je dragocjen kada postaneš roditelj. Uživam vidjeti kako usvaja nešto od nas, roditelja, a naučiti ćemo ga još puno dobrog i lijepog', kazao je za tportal.hr.

Ostatak slobodnog vremena sa svojim najmilijima će u Hrvatskoj, a sredinom srpnja Kramarići se vraćaju u Njemačku.