ANĐELKA PRPIĆ

Bio im je kum na vjenčanju: Glumica iz serije 'Andrija i Anđelka' čeka dijete s najboljim prijateljem bivšeg supruga

26.12.2022 u 18:13

Bionic
Reading

Srpsku glumicu Anđelku Prpić dobro su upoznali i hrvatski gledatelji i to zahvaljujući hit seriji 'Andrija i Anđelka' u kojoj je glumila s Andrijom Miloševićem

Posljednja 24 sata cijela regija bruji o srpskoj glumici Anđelki Prpić, koja je zbog ljubavne veze postala glavna tema kuloara. Naime, glumica koju i hrvatski gledatelji pamte iza TV serije 'Andrija i Anđelka', prema pisanju Blica, u vezi je s najboljim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića, a da stvar bude bolja, čekaju i dijete.

Uz sve to, dotični muškarac bio je Anđelkinom bivšem suprugu kum na njihovom vjenčanju, a Prpić navodno nije imao pojma da su njih dvoje mjesecima u vezi

  • +6
Anđelka Prpić Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX

'Dariju ni na kraj pameti nije bilo da će se Anđelka upustiti u vezu s čovjekom s kojim je godinama bio najbolji prijatelj. Trebali su se čak i okumiti. M.Ž. im je godinama dolazio u kuću. Nije mogao ni pomisliti da bi on mogao imati išta više osim prijateljstva s njegovom bivšom suprugom Anđelkom, zbog koje je i ostavio djevojku s kojom je bio 11 godina u vezi. Kada mu je jedna bliska osoba ispričala da su oni zajedno već nekoliko mjeseci i da čekaju i dijete, kao i da sve skrivaju od njega, bio je u šoku. Nije mogao doći k sebi danima. Uopće nije sumnjao da je u pitanju laž ili trač, jer je ta osoba jako bliska Anđelki i do detalja je upoznata s njezinim životom', izjavio je dobro upućeni izvor za srpski Kurir.

Inače, sa bivšim suprugom bila je u braku od 2011. do 2020. godine, a razlog razvoda navodno je bila njegova ljubomora s kojom se ona nije mogla nositi.