glazbena poslastica

Ana Rucner i Danijel Majcen stvorili jedinstven zvuk

14.04.2022 u 22:15

Bionic
Reading

Kada prijateljstvo spoji dva kreativca, samo je pitanje vremena kada će iz toga nastati nešto posebno. U slučaju Ane Rucner i Danijela Majcena to je pjesma. Prijatelji i glazbenici zajedničkom suradnjom stvorili su jedinstven zvuk

Danijela i Anu spojio je potres te akcija prikupljanja sredstava za Glazbenu školu u kojoj je Danijel tada podučavao klarinet i bilo je pitanje vremena kada će dvoje vrhunskih glazbenika zatitrati na istoj valnoj duljini i zajedno ući u glazbeni studio.

'Today I’ll be your boy' je pjesma koja je nastala u jednom dahu ispreplitanjem dva instrumenta; klarinet i violončelo uz Danijelov vokal dali su sjetnu i pomalo tužnu melodiju.

Izvor: Društvene mreže

Kad umjetnik pati i kad se osjeća tužno, upravo u tom času izlaze najljepše melodije, kaže Ana. To se odrazilo na pjesmu 'Today I’ll be your boy' koju je Danijel napisao za sam Božić.

Glazbeni dvojac već se nalazi u filmskom studiju gdje snimaju i video za drugu zajedničku pjesmu. A toliko su se uskladili da su već i stilski postali slični.