JUTRO NAKON TULUMA U BB KUĆI

Ana-Marija provela noć u Bojanovom krevetu, a Marin ju optužio za manjak samokontrole

24.03.2018 u 13:25

Bionic
Reading

Iza stanara je još jedan tulum za pamćenje u BB kući. Nakon što je završio tjedni zadatak ukućani su dobili alkohol kako bi se opustili i proslavili stresove koje su proteklih dana proživljavali u sklopu tjednog zadatka, a neki su se od njih malo previše opustili i zaboravili na kamere

Dobra glazba i pokoja čašica viška rezultirali su dobrim raspoloženjem, plesom i zabavom. Posebno dobro raspoložena bila je Ana-Marija koja je tulum iskoristila da bi se još malo približila Bojanu prema kojem ne skriva svoje simpatije od početka ulaska u BB kuću.

Ana-Marija je Bojana čitavu večer, zavodila, a na kraju je i prespavala u njegovom krevetu. Dužan joj nije ostao ni Bojan koji ju je tijekom noći pred stanarima grlio.

'Ja skupljam dojmove da vidim kako mi je bilo jučer!', kroz smijeh se Ana-Marija požalila Dubravki sljedeće jutro.

'Ti si bila onako supervesela! A ti i Bojan… Bilo je tu dosta onako nekih fora… Pa se grlite, pa te ugrizao za uho', kazala joj je Dubravka, dok je njezin prijatelj Marin bio nešto oštriji.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

'Ne možeš se kontrolirati. Ti ništa ružno nisi napravila, ali 'pari' da nemaš samokontrole!', upozorio ju je Marin ozbiljnim tonom.

'Meni se on sviđa kao muškarac, ja nemam to problema izjaviti… Jučer smo malo popili pa sam se opustila i išla sam putem svog instinkta, ali ništa se nije dogodilo!', branila se Velikogoričanka koja je u BB kuću ušla naknadno s još pet kandidata.

Što su joj još savjetovali Duda i Marin te kako je Bojan reagirao kad ju je zatekao u svome krevetu, pogledajte u videu na linku.

Novi kandidati u Big Brother kući Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija