NAPETICA

Ana Kovačec zauvijek napustila Big Brother; ušao novi stanar, a stanare tajne preselili u glavnu kuću

18.03.2018 u 22:13

Bionic
Reading

Nastavljaju se napetosti stanara Big Brother kuće. U osmoj emisiji Ana Kovačec napustila je kuću odlukom gledatelja, no to nije sve

Nakon što je Antonija najavila tek neke zagonetke koje će se večeras razriješiti, u prilogu smo se podsjetili kako je izgledao ovotjedni zadatak 'BB elita'.

Antonija se javila tajnim stanarima kako bi im priopćila da večeras napokon sele u glavni dio kuće.

Antoniji se zatim u studiju pridružila Tea Jurak, Lucijina prijateljica, koja je otkrila kako gleda na Lucijin boravak u kući, ali i na njezin odnos s Antonijem.

Da iznenađenjima ove sezone doista nema kraja, pokazala je Antonija nakon što je iz publike prozvala Antu Biuka, koji je postao novi stanar BB kuće.

No nakon veselja, stanare je dočekala i loša vijest - Antonija se po prvi put večeras javila kandidatima i obzanila im tko večeras zauvijek napušta show. Tako se, odlukom gledatelja, Ana Kovačec pozdravila sa stanarima i zauvijek napustila Big Brother te se ubrzo pridružila Antoniji u studiju.

Više o Big Brotheru na ovom linku.

  • +46
Pogledajte kako je izgledao početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Nakon što se pozdravila s Anči, Antonija je najavila kako je vrijeme da u glavni dio napokon prijeđu Marin i Ana-Marija, no BB za njih ima poseban uvjet - ako žele večeras ući u kuću, moraju se odreći imuniteta.

Na početku tjedna BB je najavio kako će ovoga tjedna izravno biti nominirani svi oni koji nisu ušli u BB elitu, a njima su se večeras pridružili i Marin te Ana-Marija koji su se odrekli imuniteta da bi ušli u glavni dio kuće. No stanari su ipak dobili priliku spasiti nekoga od nominiranih stanara, a najviše glasova dobio je Orky.

Nominirani za izbacivanje idućeg tjedna su: Ana, Lucija, Luciano, Ana-Marija, Marin i Lidija.