stižu čestitke

Ana Jelušić javila se nakon duljeg vremena, a razlog je veliko slavlje u njezinom domu

12.03.2024 u 16:09

Bionic
Reading

Nekad je postizala uspjehe na skijaškim terenima, a danas živi mirnijim, skladnim obiteljskim životom. Naša umirovljena skijašica već nekoliko godina živi u Švicarskoj, sa suprugom i njihovo dvoje djece, a tek ponekad se javi da otkrije kakvu crticu iz privatnog života na društvenim mrežama

U domu hrvatske sportašice i stručnjakinje za PR i kanadskog stručnjaka za marketing ovih dana se naveliko feštalo, a Ana Jelušić Back je otkrila da je njezin suprug Travis Black proslavio rođendan.

'Desetljeće uhvaćeno u dva kadra. Kako je blesavo da se tada s 30 osjećao staro, a gledajući ga sada, s 40 izgleda osvježavajuće mlado', opisala je bivša skijašica dvije fotografije sa svojim suprugom koji su njegov veliki dan obilježili u restoranu uz prijatelje i čak dvije torte sa sviječicama.

Prisjetimo se, Ana Jelušić je bila primorana završiti svoju skijašku karijeru sa samo 24 godine zbog tegoba s astmom. Po završetku sportske karijere, 2012. godine, pridružila se Međunarodnom olimpijskom odboru (MOO) kao voditeljica odnosa sa sportašima. Budući da su joj u središtu interesa event menadžment, komunikacije i mediji, radila je i kao voditeljica komunikacija za Hrvatski skijaški savez.

  • +3
Ana Jelušić Black Izvor: Cropix / Autor: Nenad Dugi / CROPIX

Za Kanađanina udala u rujnu 2016. godine, nakon pet godina veze. Svadbenu svečanost priredili su na Trsatskoj gradini te se na vječnu ljubav zavjetovali pred obitelji i prijateljima koji su pristigli iz cijelog svijeta. Tri godine nakon, njihovu obitelj obogatila je i kćerkica Nina, a 2021. godine stigao je i sin Vito. Zbog Travisa se odselila iz Hrvatske te posve posvetila obitelji, a danas radi za svoju konzultantsku agenciju Black Peak, koja blisko surađuje sa sportskim organizacijama i brendovima na raznim projektima.