majčinstvo joj super stoji

Ana Jelušić Black iznenadila fotografijom sa svojim mališanima

30.07.2021 u 15:14

Bionic
Reading

Naša nekadašnja skijašica krajem siječnja rodila je drugo dijete, sina kojem su ona i suprug, kanadski stručnjak za marketing Travis Black dali ime Vito. Kako baš nije aktivna na društvenim mrežama i tu i tamo objavi neku fotografiju, sada je sve iznenadila jednom sa svojim mališanima

Ana Jelušić Black se prije pet godina udala za Kanađanina Travisa Blacka. U njezinom rodnom gradu Rijeci ozakonili su vezu dugu pet godina u kojoj su postali roditelji djevojčice Nine i dječaka Vite.

Sudeći prema fotografiji obitelj Black se trenutno nalazi u morskim krajevima, a dobro raspoložena Ana se svojim sljedbenicima na Instagram priči javila preslatkom fotografijom na kojoj nosi svoje klince, dječaka na leđima, a djevojčicu u naručju. Opisala ju je riječima 'momcation mode'.

Prisjetimo se, naša bivša sportašica, a sadašnja uspješna PR savjetnica do samog kraja nije znala spol svog drugog djeteta. Rekla je da su si to ostavili za iznenađenje i zamolili liječnike da im ga govore. Kao trudnica je bila vrlo aktivna, majčinske savjete razmjenjuje s Janicom Kostelić.