otkrila 'skriveni' dio tijela

Ana Gruica Uglešić zaintrigirala objavom u kojoj poručuje: 'Muž najviše voli kad mu pokazujem – sve'

24.09.2021 u 15:16

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, a danas poznata splitska glumica i fitness trenerica vrlo često na društvenim mrežama pokazuje kako tjelovježbu prakticira svakodnevno i svoje tijelo drži uvijek u top formi. Danas je imala Ana Gruica Uglešić objavu na kojoj pokazuje dio donjeg rublja, a na njemu označila supruga Borana

Ana Gruica Uglešić odlučila je jednom od svojih najnovijih objava zagolicati maštu fanova. Provokativno je spustila tajice i pokazala crne gaćice i poručila muž mi najviše voli kad pokazujem… sve', opisala je.

Glumica i fitness instruktorica zadnjih dana tulumari. Sa suprugom Boranom Uglešićem bila je na gala večeri u Zadru. Tom je prigodom odjenula neobičnu tamnu svečanu haljinu s elementima čipke i resica za koju je primila mnoštvo komplimenata i više upita gdje je kupila haljinu. 'Za sve koji su pitali (a pitalo je cca troje ljudi), haljinu sam dizajnirala sama', pohvalila se Ana i naglasila kako više ne smije ništa otkriti.

Ovih dana dobro se zabavljala i zaplesala i na eventu u splitskom trgovačkom centru. Uz tu se objavu našalila opisujući je riječima: 'Mame u izlasku od 18-20 sati'.

Splićanka ne skriva svoje zadovoljstvo i ispunjenje svojim životom. U sretom braku je sa splitskim psihijatrom za kojeg se udala u kolovozu 2018. godine. S bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

na promociji knjige

Ana Gruica Uglešić u džemperu na sobove kakvog se ne bi posramila ni Bridget Jones

Pogledaj galeriju