večernji provod

Ana Gruica Uglešić pokazala kako se sređivala za izlazak sa suprugom

22.09.2021 u 14:23

Bionic
Reading

U Zadru se u utorak navečer slavila 200. obljetnica najpoznatije zadarske tvrtke Maraska, a među uzvanicima su bili i supružnici Uglešić. Glumica i fitness trenerica otkrila je kako je izgledalo njezino spremanje, a kasnije i tulumarenje u Arsenalu

Uredila je nokte, bila na frizuri, stavila je i masku na lice, a kasnije pozirala dobro raspoložena u dugoj, uskoj crnoj haljini od čipke koja koja joj odlično pristaje. U videu je Ana Gruica Uglešić pokazala i kako sa suprugom Boranom odlazi na zabavu, poziraju fotoreporterima na crvenom tepihu i feštaju se na gala večeri u Zadru.

Splićanka, poznato je mnogima, inače na društvenim mrežama redovito dijeli fotografije svoje besprijekorne figure na račun koje dobiva hrpu komplimenata, a nikad ne skriva ni svoje zadovoljstvo i sreću sa suprugom. U braku s Boranom Uglešićem Ana je od kolovoza 2018. godine. S bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

svečano i veselo

[FOTO] Gala večer u Zadru: Među odlično raspoloženim uzvanicima bio je premijer Plenković, a Natali Dizdar zablistala u kratkoj haljini

Pogledaj galeriju

Nedavno je Ana otkrila da su ona i suprug svoju ljubav obilježili i 'na koži'. Naime dali su iscrtatii istu tetovažu, a riječ je o kemijskoj formuli ljubavi. Ona se tetovira već dugi niz godina, a svoju ljubav prema slikama na tijelu očito je prenijela i na svog dragog.

na promociji knjige

Ana Gruica Uglešić u džemperu na sobove kakvog se ne bi posramila ni Bridget Jones

Pogledaj galeriju