mašu glavama

Amal i George Clooney otkrili kakvu glazbu slušaju njihovi blizanci i sve nasmijali

02.10.2023 u 10:54

Bionic
Reading

Slavni holivudski glumac i njegova supruga, libanonsko-britanska odvjetnica specijalizirana za međunarodno pravo i ljudska prava, čini se, odgajaju novu generaciju metalaca

Na dodjeli nagrada Albie u četvrtak navečer, Amal Clooney je priznala da je njezin suprug nedavno 'počeo puštati heavy metal' po kući za njihove 6-godišnje blizance, Ellu i Alexandera. 'To nije u potpunosti heavy metal', pojasnio je 62-godišnji glumac za Access Hollywood. 'Taman je dovoljno težak da mogu mahati glavom', kazao je.

Premda je njihovo dvoje djece sklono glazbi, par je rekao da nemaju pojma odakle im ljubav prema tom glazbenom pravcu. 'Nije da smo na bilo koji način muzikalni. Nemamo glazbenog talenta. Uništili smo im genetski kod', našalio se George. Glumac i odvjetnica za ljudska prava dobili su blizance 2017. i pokušavaju ih držati podalje od očiju javnosti. Ipak, s vremena na vrijeme mališane imamo prilike vidjeti na paparazzo fotografijama

Amal Clooney i Baria Alamuddin Izvor: Profimedia / Autor: John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia

Unatoč tome što drže do privatnosti djece, roditeljske priče Georgea Clooneyja vrlo su popularne.Tako je tijekom intervjua za CBS Mornings u rujnu 2022., slavni oskarovac otkrio je kako se našao u nezgodnoj situaciji s djecom, za koju si je, našalio se, 'sam kriv'.

'Amal i ja napravili smo strašnu grešku. Učili smo ih talijanski, a mi ne govorimo talijanski. Što znači da smo vlastitu djecu 'naoružali' jezikom koji nam jednoga dana može ozbiljno 'nauditi'. Bit ćemo mama i tata koji zapravo neće znati što im vlastiti sin i kći govore', kazao je glumac. Mališani uče i francuski, a glumac se kasnije u intervjuu našalio i rekao kako je njemu, budući da je rodom iz američke savezne države Kentucky, 'engleski zapravo tek drugi jezik'.

IZGLEDAJU TAKO DOBRO

Amal i George Clooney zaljubljeni kao prvog dana: Ni fotografi se nisu mogli zasititi glamuroznog holivudskog para

Pogledaj galeriju

Amal je potkrila da je Alexander veliki šaljivdžija. 'George ga je naučio hrpu trikova koje on sad rado koristi na samome tati', rekla je odvjetnica. Clooney je upitan misli li da bi djecu jednoga dana mogla zanimati gluma poručio: 'Moći će raditi što god požele. Pretpostavljam da su malo pametniji od mene, pa će vjerojatno biti i puno poduzetniji - već govore tri jezika, dok ja još uvijek radim na svom engleskom', zaključio je.

U NEW YORKU

Ne odvajaju se jedno od drugoga: George i Amal Clooney iznenadili putnike u javnom prijevozu

Pogledaj galeriju