BARIA ALAMUDDIN

Ovo je majka Amal Clooney: Od nje je naslijedila ljepotu, pamet, ali i ljubav prema modi

01.10.2023 u 18:17

Bionic
Reading

Kako bi bila uz kćer i zeta, Baria Alamuddin stigla je u New York i s Amal i Georgeom provela vikend. S njima je bila na dobrotvornoj večeri, koju su oni organizirali, a potom su zajedno otišli i na večeru

Iako smo navikli Amal viđati u društvu njezinog supruga, holivudskog glumca Georgea Clooneyja, ovoga je puta 45-godišnjakinja snimljena čak dva dana zaredom u društvu svoje majke. 75-godišnja Baria Alamuddin sa kćerkom i zetom stigla je na dobrotvornu večeru koju je organizirao slavni holivudski par, odnosno njihova organizacija The Clooney Foundation For Justice.

Riječ je o događanju održanom u njujorškoj javnoj knjižnici, a kojem su prisustvovale i najveće holivudske zvijezde, a među njima odlično se snašla i elegantna Baria, koja je ponosno pozirala s Amal i Georgeom. Baria Alamuddin pred fotografima se ponašala kao da joj je to dio svakodnevice, a mnogi su primijetili njezinu nevjerojatnu ljepotu i eleganciju, unatoč godinama.

Amal Clooney i Baria Alamuddin Izvor: Profimedia / Autor: John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za ovaj događaj odabrala je haljinu s plaštem u kraljevski ljubičastoj boji koja je imala detalje poput dragog kamenja posložene po rubu.

Nekoliko dana nakon toga Baria je ponovno snimljena, ovoga puta samo s Amal, dok izlaze iz hotela i odlaze na ručak, a svi zajedno bili su i na večeri u jednom njujorškom restoranu.

KAKVA FIGURA

Šljokice nisu samo za crveni tepih: Još jedno senzacionalno izdanje Amal Clooney

Pogledaj galeriju

Lijepa Amal Clooney od majke je naslijedila ljepotu, ali i pamet. Naime, Baria Alamuddin je i sama iznimno uspješna i to novinarka, koja je za svoj rad i nagrađena priznanjima, a radila je godinama i kao televizijska voditeljica i urednica.