NAKON IZLASKA KNJIGE

Amal Clooney: 'Za dobrobit svog braka, ovakvo nešto više nikada neću ponoviti'

18.12.2020 u 15:36

Bionic
Reading

Prelijepa supruga holivudskog glumca Georgea Clonneyja, ujedno odvjetnica za ljudska prava, javnosti je predstavila svoju knjigu 'Pravo na pošteno suđenje u međunarodnom pravu'. Riječ je o 'pravnoj poslastici' na više od 1000 stranica, zbog koje je Amal Clooney dane provodila pišući, pa čak i na uštrb svojeg šestogodišnjeg braka sa Clooneyjem, s kojim ima i blizance

Amal Clooney nasmijala je sve na predstavljanju svoje knjige kada je ispričala šalu na račun svog supruga Georgea Clooneyja, ali i njihovog braka. Naime, posljednje mjesece lijepa Amal, koja je inače odvjetnica za ljudska prava, provela je radeći na svojoj knjizi 'Pravo na pošteno suđenje u međunarodnom pravu', zbog čega je itekako patio njezin privatni život, posebice šestogodišnji brak sa holivudskim glumcem.

'Svjesna sam da se cijeli taj proces njemu činio beskrajnim, osobito jer sam ja za svako poglavlje govorila da je upravo to i ono posljednje', rekla je Amal Clooney na predstavljanju knjige, dodavši kako se sve odigravalo paralelno s njegovim snimanjima filmova.

Upravo zbog svega, Amal je odlučila i javno mu se zahvaliti za strpljenje koje je imao s njom, dok je ona sa profesoricom i bliskom prijateljicom Philippom Webb završavala knjigu.

  • +6
Amal Clooney, George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

'Vrlo vjerojatno gleda ovo sve dolje u kuhinji, stoga mu želim reći - hvala. S moje strane, obećajem da za dobrobit našeg braka, ovakvo nešto više nikada neću ponoviti.'