IZ MAROKA U DUBRAVU

Alka Vuica nakon povratka s odmora hospitalizirana

24.11.2019 u 16:41

Bionic
Reading

Kako je otkrila na svom Instagram profilu, nakon odmora u Maroku, kantautorica Alka Vuica završila je u bolnici zbog upale crijeva, te prima antibiotike i infuziju, no vedar duh nije ju napustio

Kantautorica Alka Vuica nemalo je zabrinula svoje obožavatelje kada je umjesto idiličnih fotografija iz Maroka na svom Instagram Storyju objavila kratke snimke iz bolnice u Dubravi. Nakon što se vratila iz Maroka, Alka je završila u bolnici zbog upale crijeva gdje prima antibiotike i infuziju.

Vedar duh nije ju napustio niti u jednom trenutku, a unatoč bolovima, Alka Vuica odlučila je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijeliti realnu sliku jedne bolničke sobe.

  • +6
Alka Vuica Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

'Evo me u bolnici u Dubravi, nažalost. Ali hoću vam pokazati kako je ovo nekad bila lijepa bolnica i kako bi bila divna da se sada barem malo održava. Sve što je nekad dobro napravljeno, danase se čak ne može ni održavati. Strašno! Ovo je moj mali apartmančić gdje se liječim. Pitanje je samo kako se zapravo bolnica održava i zrači, to mi nije jasno. Kako je moguće da se jedna bolnica nikad ne zrači?', pita se Alka Vuica.