SURVIVOR

Aleks poručila Avi: Dečki te iskorištavaju

10.05.2012 u 14:41

Bionic
Reading

Tko je u čijem klanu, tko koga iskorištava i kome će Sebastian na zaprepaštenje mnogih dati imunitet, donosi večerašnji 'Survivor'

Aleks objašnjava Avi da je naivna i da je dečki samo iskorištavaju za svoje ciljeve. Također misli da Ava nema povjerenja ni u koga. Ne može vjerovati da želi izbaciti Maju Lenu ili Martinu. Aleks joj želi natuknuti da dobro razmisli za koga će glasati večeras.

Cigi smatra da se može opstati u igri jedino ako se držiš dogovora. Jelena kaže da Martina glumi od početka šoua, a da je Kristina iskoristila večer sa Sebastianom u kućici na drvetu da porazgovara s njim o izbacivanju. Svi zajedno zaključuju da su dogovori stvoreni još na početku.

Na plemenskom savjetu kreće rasprava o muškom klanu. Kristina je izjavila da se razočarala danas u Sebastiana i ostale dečke jer je Sebastian rekao da nijedna žena ne zaslužuje da dođe do finala. Sebastian se od te izjave pokušava izvući govoreći kako je u početku mislio da je 'Survivor' samo preživljavanje, a ne i odnosi s ljudima, pa je stoga rekao da ne može zamisliti nijednu ženu da bi mogla sama preživjeti na otoku. U to se uključuje i Aleks i kaže da sad ima veliku želju doći do finala. Također misli da bi je muški odmah izbacili da nema osobni imunitet.

Prije samog glasanja voditelji pitaju Sebastijana, budući da ima osobni imunitet, želi li ga možda nekome dati, na što Sebastian, na zaprepaštenje ostalih, svoj imunitet predaje Nikoli jer smatra da je najugroženiji.

Hoće li Aleksina ideja zaživjeti i hoće li djevojke u plemenu Sibu napokon biti složne ne bi li izbacile jednog muškarca ili će ponovno dečki presuditi nekoj ženskoj kandidatkinji, gledatelji će vidjeti u večerašnjoj emisiji.