razveselila obožavatelje

Albina voli pokazivati fotografije kad je bila klinka, a ovoga puta razlog je uistinu poseban

14.01.2022 u 14:27

Bionic
Reading

Mlada splitska pjevačica, naša prošlogodišnja predstavnica na Eurosongu često se s fanovima i prijateljima voli vratiti u neke prošle dane i na Instagramu objavljivati fotografije dok je bila djevojčica i sanjala o glazenoj karijeri. Već tada je često sudjelovala na priredbama

'Ova djevojčica je nominirana za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine', pohvalila se Albina Grčić. Na crno bijeloj fotografiji pozira s mikrofonom u ruci. Mnogi su joj čestitali na toj vijesti, a među njima i kolegica Nika Turković.

'Otkad znam za sebe živimo na Gripama. To je prilično miran kvart, mislim da je položaj idealan zbog blizine rive i mora, super je okruženje za odrastanje. Moja osnovna škola je isto bila odlična, a kao klinci oko nje smo se najčešće igrali graničara. To mi je bila najdraža igra i stvarno sam bila dobra u tome. Uvijek smo našli neke zanimacije, imala sam jako zanimljivo djetinjstvo i drago mi je da tada još nismo ‘visili’ po mobitelima i društvenim mrežama', prisjetila se ranije djetinjstva za Jutarnji list.

Rekla je da je imala lijepo, bezbrižno djetinjstvo i zahvalna je roditeljima na tome te da je išla na razne školske aktivnosti, trenirala plivanje, taekwondo, ples, pjevanje. Najdraže uspomene su joj ljeta provedena na selu kod bake na selu.

  • +3
Albina Grčić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL