otvorila se

Albina Grčić o showu u kojem ćemo je uskoro gledati: 'Život mi se preokrenuo gotovo naglavačke'

09.02.2022 u 11:22

Bionic
Reading

Već se uvelike priča o novoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', koji će gledatelji ubrzo moći pratiti na Novoj TV, a jedno ime već je potvrđeno. Riječ je o prošlogodišnjoj predstavnici Hrvatske na Eurosongu. Iza nje je vrlo uzbudljiva i plodonosna godina

Iako se, kaže, nikad nije profesionalno bavila plesom, kao dijete je Albina Grčić uvijek imala ritma i osjećaja za ples. Okušala se nekoliko puta i u plesu, a kako je voljela oponašati svjetske dive, uvijek je, pojasnila je, spajala glazbu i ples (pjevanje i plesanje).

'Od malih nogu pratim show 'Ples sa zvijezdama', a otada mi je želja okušati se u tome, ma koliko zahtjevno bilo. Obožavam biti u opuštenom okruženju i plesati na domaće i strane hitove kao da me nitko ne gleda, sad kako to izgleda sa strane, hm', rekla je Albina Grčić za Dnevnik.hr. Najviše se veseli tehnički manje zahtjevnim i slobodnijim stilovima poput freestylea.

'Osobno smatram da sam veliki radnik, ambiciozna sam i vjerujem da ću dati sve od sebe. Ovo je za mene izazov, a nadam se i da će svaki ples izvući neku novu stranu mene', poručuje pjevačica. Osim iskustva i uspomena, vjeruje da će joj show dosta značiti i za daljnji rad i nastupe te da će se više opustiti. Osvrnula se i na prošlu godinu.

  • +3
Albina Grčić Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX

'Život mi se preokrenuo gotovo naglavačke. Otvorila su mi se neka nova vrata, upoznala sam jako puno ljudi i stekla nova iskustva koja će ostati za cijeli život. Drago mi je jer sam u svemu tome ja ostala ja, bar tako kažu moji bližnji', pohvalila se, ali priznaje da je o nastupu u showu 'Ples sa zvijezdama' maštala puno duže.

U fokusu je nerijetko i njezin ljubavni život. Albina je, podsjetimo u dugogodišnjoj vezi s nogometašem Hajduka Ivanom Ćalušićem. O mogućem vjenčanju rekla je: 'Uvijek razmišljam o budućnosti, pa tako i u tom slučaju. Naravno da razgovaramo, sanjamo, ali još uvijek radimo na sebi i onome što nas pojedinačno ispunjava. Najvažnije mi je da smo jedno drugom podrška i da smo na istoj valnoj duljini.'