SRETNI RODITELJI

Aktualni James Bond i slavna glumica po prvi puta u javnosti s bebicom

27.09.2018 u 13:43

Bionic
Reading

Britanska glumica Rachel Weisz i njezin dugogodišnji suprug Daniel Craig početkom rujna dočekali su svoje prvo zajedničko dijete. Novopečeni roditelji sada su napokon viđeni u javnosti sa svojom mezimicom

Slavna 48-godišnja Rachel Weisz i 50-godišnji Daniel Craig prije mjesec dana postali su sretni roditelji. Novopečeni roditelji koji su se vjenčali 2011. dali su izjavu za javnost u kojoj izražavaju sreću u vezi dolaska kćeri na svijet. Posljednjih mjesec dana par se privikavao na nove obveze oko bebice, a sada su po prvi puta snimljeni s malenom u javnosti.

Sretni i nasmijani, Rachel i Daniel snimljeni su prilikom izlaska iz automobila i ulaska u stambenu zgradu u New Yorku dok je stasiti glumac u ruci pridržavao nosilicu u kojoj se smjestila njihova kćekica. Dok je aktualni James Bond brinuo o jednomjesečnoj kćerkici, njegova supruga vodila je reda o svim potrepštinama za novorođenu bebicu.

Rachel Weisz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izvori bliski slavnom paru otkrili su nedavno kako uživaju u roditeljskim obvezama i da su iznimno sretni zbog dolaska djevojčice na svijet.

Inače, Weisz već ima sina Henryja, danas 11-godišnjeg dječaka kojeg je dobila s s američkim redateljem Darrenom Aronofskim, dok Craig ima 25-godišnju kćer iz prvog braka s glumicom Fionom Loudon.