ZAGRIJAVANJE POČELO

Jesu li Rachel Weisz i Daniel Day Lewis favoriti za Oscar?

04.12.2012 u 08:24

Bionic
Reading

Ugledna nagrada filmskih kritičara New Yorka otišla je u ruke britanskih glumaca Rachel Weisz i Daniela Day Lewisa

Britanske zvijezde Rachel Weisz Daniel Day Lewis osvojili su glavne nagrade u New Yorku koje sugeriraju da su u ozbiljnoj utrci za Oscara. Weisz je proglašena glumicom godine u izboru utjecajnog New York

Film Critics Circlea.
Daniel Lewis proglašen je najboljim glumcem,a priznanje je zaslužio ulogom Abrahama Lincolna u filmu 'Lincoln' Stevena Spielberga

Rachel Weisz, koji živi u New Yorku sa suprugom, slavnim Jamesom Bondom, Danielom Craigom, proglašena je najboljom glumicom za ulogu u filmu Terencea Daviesa 'Deep Blue Sea'.
Film se temelji na drami Terencea Rattigana iz pedesetih u kojoj supruga suca Visokog suda ulazi u intimnu vezu s pilotom iz Drugog svjetskog rata. Prošlogodišnja pobjednica Meryl Streep osvojila je Oscara za ulogu Margaret Thatcher u filmu 'Željezna lady'.

Pobjeda Rachel Wiisz iznenadila je mnoge budući da su mnogi očekivali da će nagradu dobiti Jennifer Lawrence za ulogu u filmu 'The Silver Linings Playbook' ili Marion Cotillard za ulogu u filmu Rust and Bone'.
Film 'Zero Dark Thirty' o lovu na Osamu bin Ladena proglašen je najboljim filmom. Nagrade će biti dodijeljene u New Yorku u siječnju, piše Mail Online.Pogledajte trailer filma 'Deep Blue Sea'.