UŽIVA U SLOBODI

Prvi dani nakon odlaska s HRT-a: Karmela Vukov Colić ovako provodi slobodno vrijeme

30.11.2018 u 09:45

Bionic
Reading

Nakon 31 godine provedene na HRT-u omiljena radijska i televizijska voditeljica oprostila se od vjerne publike u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska'. Vijest da odlazi s malih ekrana zaprepastila je mnoge, a evo što Karmela Vukov Colić radi nakon ostavke

Zaštitno lice nacionalne televizije Karmela Vukov Colić prije nekoliko dana najavila je svoj odlazak s malih ekrana i tako mnoge rastužila. Gledatelji, ali i njezini kolege teška su se srca oprostili od omiljene voditeljice.

No da joj nakon ostavke i nije tako loše, Karmela je pokazala u četvrtak navečer, kada se pojavila na predstavljanju knjige 'Kolači moje omame Vilme - slatki okusi Austro-Ugarske', autora Maroja Mihovilovića.

Svečana promocija održana je u hotelu Esplanade uz mnogo slasnih delicija i vrsnih poznavalaca gastronomije. Karmela se zabavljala u društvu spisateljice Sanje Pilić i još jedne prijateljice, a pritom nije skidala osmijeh s lica.

Inače, poznata voditeljica strastvena je ljubiteljica kuhanja te ima svoj blog na kojem razmjenjuje recepte i svoja kulinarska iskustva.