ROBERT SEVER

'Ako smo već morali ispasti, barem smo otišli u punom svjetlu'

17.04.2011 u 15:53

Bionic
Reading

Ispadanje dizajnera Roberta Severa uz showa 'Zvijezde pjevaju' nije rastužilo, najbitnije mu je bilo da Urbanovu pjesmu izvede kako je zamislio

Iako ga je žiri nagradio pozitivnim komentarima, a obožavatelji showa na forumima ne prestaju komentirati kako nije zaslužio ispadanje, Robert Sever jutro nakon napuštanja showa 'Zvijezde pjevaju' nije tužan. Zadovoljno prima pohvale svog nastupa u subotu navečer i izvedbu hita Damira Urbana 'Budi moja voda'.

'Ni kada smo čuli da ispadamo, a pogotovo sada kada smo dobili toliko pohvala od najbližih, nismo razočarani', kaže Robert.

'Mariji i meni bilo je najvažnije da izvedemo pjesmu onako kako smo zamislili. I uspjeli smo u tome, svi su se oduševili, pa kada smo već morali otići – otišli smo pokazavši se u punom svjetlu', pozitivan je bio dizajner.

Priznao je da je dosta vježbao i da mu je Urbanova pjesma puno značila.

'Doživio sam tu pjesmu vrlo osobno i emotivno i zato je nastup bio takav. To je za neke ljubavna, ali mislim i duhovna pjesma koja najbolje opisuje onaj osjećaj praznine', objasnio je naš poznati dizajner koji je uz svakodnevne pjevačke probe radio i na novoj kolekciji torbi.

A hoće li svojoj mentorici Mariji Husar, koja ga je strpljivo podučavala protekla dva mjeseca, darovati poseban primjerak?

'Tko kaže da ga već nije dobila?' kroz smijeh odgovara Robert i napominje da su njih dvoje već prije dosta surađivali te da će se ta suradnja sada samo dodatno produbiti. Dva mjeseca koja su iza njega opisuje kao jedno posebno vrijeme u životu, a otkriva da, kada mu je ponuđen angažman, ni sekundu nije dvojio.

'Mislim da još nisu stigli do kraja postaviti pitanje, a ja sam već uzviknuo 'Pristajem'. Oduvijek sam pratio taj show i bila mi je velika čast kada su me odabrali. Ni na trenutak mi kroz glavu nije prošla misao da će mi biti problem pjevati, samo sam se upustio u tu avanturu', završio je Robert.