DALEKO OD DOMA

Ako pitate Franku, najbolji je Božić u New Yorku

25.12.2017 u 15:29

Bionic
Reading

Advent u Zagrebu već treću godinu zaredom proglašen je najboljim u Europi, a iako je svoje mjesto pronašao i na CNN-ovoj listi najboljih svjetskih Advenata, pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka odlučili su Božićne blagdane provesti u New Yorku, koji se na CNN-ovoj listi našao iza Zagreba, na posljednjem 15. mjestu

Pjevačica čiji se život zbog Ćorlukinog angažmana u ruskom nogometnom klubu Lokomotiv odvija na relaciji Zagreb - Moskva, predah povodom Božićnih blagdana odlučila je provesti daleko od kuće.

'Putovanja su moja strast i neću odustati od nauma da kroz život vidim što više različitih kultura, mjesta, gradova, otoka, prirodnih ljepota', rekla je Franka u nedavnom velikom itervjuu na tportalu, a da je doista tako potvrdila je javljanjem iz New Yorka.

'Božić u New Yorku je najbolji mogući Božić', napisala je Franka uz fotografiju na kojoj u Central Parku pozira sa svojim dugogodišnjim dečkom Vedranom Ćorlukom.

'Mi jutros u Central Parku promatrali grad kako se budi, a večeras slušamo Harlem Gospel Choir. Juhu! Kakav Badnjak! Ljudi, sve najbolje. I odmorite, zaslužili ste', poručila je Franka svojim obožavateljima na Instagramu.

Franka se nakon četiri godine izbivanja vratila na glazbenu scenu s novom pjesmom 'S tobom', za koju su mnogi pomislili kako je njome opjevala svoju petogodišnju ljubavnu vezu s našim istaknutim nogometašem.

No, lijepa pjevačica nedavno je otkrila kako je pjesmu, za čiji je videospot kadrove snimala u Škotskoj, zapravo posvetila svome ocu Damiru, koji je preminuo u ljeto 2015.

Franka Batelić - 'S tobom' Autor: YouTube
  • +7
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL