NEZABORAVNI VOKAL

Aki Rahimovski bit će pokopan u Zagrebu: Članovi Parnog valjka otkrili detalje posljednjeg ispraćaja

24.01.2022 u 17:38

Bionic
Reading

Članovi grupe Parni valjak s javnosti su na društvenim mrežama podijelili detalje o pogrebu frontmena Akija Rahimovskog koji je 22. siječnja napustio svijet u 67. godini života

Kao što je ranije otkriveno, nezaboravni frontmen Parnog valjka bit će pokopan u Zagrebu, a detalje o posljednjem ispraćaju danas su na društvenim mrežama podijelili članovi njegove grupe.

Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog održat će se u četvrtak 27. siječnja u 15 sati u Aleji velikana na zagrebačkom Mirogoju u krugu obitelji i prijatelja.

S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, iz menadžmenta benda Parni valjak mole sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast da to učine od utorka 25. siječnja kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje će biti moguće donijeti cvijeće i zapaliti svijeće u spomen na ovog jedinstvenog i velikog glazbenika. Službena komemoracija održat će se u petak 28. siječnja u 11 sati u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu za najuži krug kolega i prijatelja.

  • +9
Aki Rahimovski Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL