NAGRADNJAČA

Zvončica vas nagrađuje

21.08.2012 u 13:21

Bionic
Reading

Ovog ljeta, točnije 23. kolovoza, u hrvatska kina stiže nova prekrasna Disneyjeva fantazija – 'Zvončica i tajna krila'! A tportal.hr i Continental film su za svoje čitatelje pripremili brojne nagrade - knjigu 'Vesela vilinska zabava', knjigu s DVD-om 'Zvončica', knjigu 'Vilinske priče', DVD-e 'Zvončica', 'Zvončica i izgubljeno blago' i 'Zvončica i veličanstveno vilinsko spašavanje'.

Lik Zvončice osmislio je autor J. M. Barrie u svom megauspješnom romanu 'Petar Pan', a od tada se pojavljuje kao naslovni lik u istoimenom animiranom serijalu kompanije Walt Disney. Ovo je već četvrta animirana pustolovina jednog od najvoljenijih Disneyjevih likova, a druga za redom koja dolazi u naša kina gdje će biti prikazana u verziji sinkroniziranoj na hrvatski jezik!

Što ako u čarobnoj pustolovini pronađete baš nekoga poput sebe? Disney vam predstavlja pustolovinu preveliku za jedan svijet. Otputujte sa Zvončicom i njezinim vilinskim prijateljicama u zabranjeni svijet misteriozne Zimske šume gdje našu glavnu junakinju njezina radoznalost i konstantna potraga za avanturom dovode do nevjerojatnog otkrića i otkrivanja čarobne tajne koja bi njezin svijet mogla promijeniti zauvijek.

Kao i svi Disneyjevi animirani klasici i ovaj dugoočekivani nastavak poznatog serijala o Zvončici sinkroniziran je na hrvatski jezik. Glasove likovima posudili su Hana Hegedušić, Mirela Videk, Ana Kraljević, Ana Begić, Mirela Brekalo Popović, Jelena Miholjević i drugi.

Nagrade su osvojili:

'Vesela vilinska zabava' activity knjiga
Martina Pirtošek
Tia Križanec

Knjiga s DVD-om 'Zvončica' s originalnim dijalozima i glazbom
Nataša Palijan

Knjiga 'Vilinske priče' luksuzno izdanje
Tatjana Hodžić

DVD 'Zvončica'
Mirjana Petković

DVD 'Zvončica i izgubljeno blago'
Marija Polović

DVD 'Zvončica i veličanstveno vilinsko spašavanje'
Saša Sabolić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.