'NESREĆNIK SAM ODMALENA'

Zvijezde iz 'Ko to tamo peva' zasvirale u Motovunu

30.07.2013 u 11:05

Bionic
Reading

Glavne zvijezde otvaranja Motovun Film Festivala bili su braća Miodrag i Nenad Kostić, koji su se u filmske legende zapisali prije 33 godine, piše Dnevnik.hr

Prije više od tri desetljeća Miodrag i Nenad Kostić odglumili su par Roma u legendarnom filmu Slobodana Šijana Ko to tamo peva'.

Dečki su se švercali u slavnom busu firme Krstić te u uvodnoj i završnoj sceni usred razrušenog Beograda zapjevali i zasvirali na drombuljama i harmonici legendarnu pjesmu:

'Nesrećnik sam odmalena
od sve muke pesme pevam
voleo bih majko mila
da sve ovo samo snevam'


'Prijatno je biti ovdje. Lijepo sam primljen te sam htio dati sve od sebe', rekao je Miodrag za inMagazin, a Nenad se prisjetio snimanja filma:

'Sjećam se snimanja kao da je bilo jučer. Divno iskustvo je bilo glumiti s glumačkim velikanima', rekao je Nenad koji je za vrijeme snimanja filma imao jedanaest godina.

Nenad je otkrio i pokoji Šijanov trik sa snimanja. Nisam se mogao uvjerljivo rasplakati pa je redatelj rekao Danilu Bati Stojkoviću da me za stvarno ošamari. Udario mi je takav šamar da sam u tom trenutku zaplakao i izletio iz autobusa. Tražili su me sat vremena po Pančevu.'