DJEČJA ČAROLIJA U KONZUMU

Životne lekcije popularnog Spužva-Boba Skockanog

28.08.2015 u 11:25

Bionic
Reading

Od 27. kolovoza sve do 21. listopada samo u Konzumu traje zabavni program Spužva-Bob Skockani, namijenjen djeci i roditeljima

Po uzoru na već uspješne programe Štrumpfova i Nikiforije, Konzumom će ove godine prodefilirati veselo društvo iz popularnog dječjeg crtića Spužva-Bob Skockani. Tijekom sljedećih osam tjedana Konzumov svijet postat će pravo mjesto za zabavu i širenje pozitivne energije što je i osnovna karakteristika glavnog lika ovog popularnog crtića.

Tko je Spužva-Bob Skockani?
Energična i optimistična morska spužva koja živi u ananasu sa svojim kućnim ljubimcem Slavkom, Spužva-Bob Skockani uvijek nas iznova uči da u životu treba uživati punim plućima. On jednako uživa u poslu koji radi kao i u veselim i nezaboravnim pustolovinama sa svojim društvom, a iz nevolja koje ga često snađu, uvijek izvuče nešto dobro. On je vječiti optimist koji svaku situaciju gleda s pozitivne strane. Saznajte mehaniku ovog programa vjernosti.

Potražite u prodavaonicama Konzuma Vreću Sreću koja sadrži album za skupljanje naljepnica i žigova, Rollinz figurice, Očko Skočko figurice, dvostranu ploču za igranje s dvije društvene igre, kockicu za igranje te spužvu u obliku ananasa za čuvanje Rollinz figurica. Za svakih potrošenih 75 kuna ili kupnjom označenih proizvoda u Konzumu, dobivate jedan paketić koji sadrži po jednu naljepnicu i žig za album te dva diska za igru. Nakon sakupljenih 10 žigova u albumu, na dar ćete dobiti jednu Rollinz figuricu. Kada sakupite 42 naljepnice i popunite album, ostvarujete pravo na 50% popusta na veliku plišanu igračku Spužva-Bob ili male plišane igračke.

Postanite i vi dio vesele ekipe iz Bikini doline! Katalog prelistajte ovdje