LJUBAV JE U ZRAKU

Zimska bajka Luke Šulića i Tamare Zagoranski

08.01.2016 u 19:20

Bionic
Reading

Svaki slobodan trenutak između koncerata poznati čelist posvećuje svojoj djevojci, slovenskoj manekenki Tamari koja mu je ovog tjedna pravila društvo i na skijanju

'Mislim da sam vidio zimsku vilu. Ili je to bio samo san?' našalio se član dvojca 2Cellos Luka Šulić (28) potpisavši zanimljivu fotografiju sa svojom ljubavi Tamarom Zagoranski. Jedan ljubavni post na Facebooku izazvao je lavinu komentara njegovih obožavatelja. Poput svog kolege Stjepana Hausera, i Luka svaki slobodan dan posvećuje novoj odabranici koju je dugo čuvao od medija. Ovog tjedna zajedno su bili na skijanju, a kakav je bio doživljaj, govori i sam komentar poznatog glazbenika.

Tamara i Luka prvi su put zajedno viđeni u javnosti početkom studenoga na Massimovom koncertu u Mariboru. Sa Stjepanom i Jelenom kasnije su se družili u splitskom restoranu Petra Graše. Svoju djevojku Šulić je upoznao i sa svojim roditeljima, a odveo ju je i u Dubrovnik, rodni grad svog oca Bože, također čelista. Ovog ljeta zajedno su bili na Hvaru gdje su proslavili Lukin rođendan.

I think I saw a winter fairy today...Or was it just a dream????? #winter #fairytail #snow #dream

Posted by Luka Sulic on Thursday, January 7, 2016