SA 21. NA 4 MJEESTO

Žera i Crvena jabuka u ludom jurišu na vrh

09.07.2013 u 14:41

Bionic
Reading

Massimov novi singl 'Suze nam stale na put' već treći tjedan je na vrhu HR TOP 40, uz nepromijenjeno društvo u gornjem domu

Najuspješniji aktualni singl domaćeg etera u tjednu od 1. do 7. srpnja bila je Massimova pjesma 'Suze nam stale na put'. Suradnja Predraga Martinjaka P´Eggya i Massima ponovno je rezultirala pjesmom koju voli publika, ali i radijski urednici. Logičan slijed bila je i realizacija videospota pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza koji je ovih dana imao i premijeru.

Leđa Massimu čuvaju dečki iz Parnog valjka koji nam s drugog mjesta poručuju 'Samo da znaš'. Treće mjesto ovaj tjedan rezervirano je za Tonyja Cetinskog i pjesmu 'Jednom u životu', a veliki skok s 21. na 4. mjesto napravila je Crvena jabuka s najnovijim singlom 'Imam neke fore'.

Iza Crvene jabuke, a u prvih deset svoje mjesto pronašli su Natali Dizdar s 'Grijehom', Hladno pivo i 'Na ovim prostorima', Opća opasnost s 'Nenapisanom stranicom', Vatra s 'Bilo je dobro dok je trajalo' te TS Begini i Ivan Zak koji su se s pjesmom 'Obriši suze' s čak 32. mjesta u samo tjedan dana popeli na osmo.

I ovaj put nije nedostajalo noviteta, pa tako u prvih 40 imamo priliku vidjeti i Sane – 'Koliko sam tvoj', Luft – 'Ljeto' i Magazin – 'Isti kao ti'. Cjeloviti HR TOP 40 pogledajte ovdje