HM PROVOD IZ SNOVA

Želite krstariti s Motörheadom? Sad možete!

27.08.2014 u 11:17

Bionic
Reading

Žestoki se fan metala, a želite iskusiti nešto što ćete pamtiti cijeli život? Što kažete na Motörhead's MotörBoat?

Zamislite da se otisnete na pučinu na luksuznom kruzeru na kojem u četiri dana možete čuti neke od najvećih HM bendova poput Motörheada, Megadetha, Anthraxa, Downa s Philom Anselmom, High On Fire ili Zakka Wyldea? Onda je Motörhead's MotörBoat ispunjenje svih vaših heavy metal maštarija!

Ovo koncertno metal krstarenje počinje 22. rujna na luksuznom plovilu Carnival Ecstasy - koje polazi iz Miamija i posjetit će Key West i meksički otok Cozumel - a pokrenuo ga je legendarni bend Motörhead. 'Najglasniji brod na svijetu' svoj put završava 26. rujna.

'Motörheadov metal kruzer ispunit će sve ono što se očekuje od noćnog izlaska s nama! Samo će biti još glasnije, s još boljim bendovima i bez mogućnosti bijega', rekao je Lemmy Kilmister, frontmen Motörheada.

Dave Mustaine iz Megadetha kaže: 'Ovo je definitivno najkul način da se bude na metal koncertu.'

Brod Carnival Ecstasy ima 12 barova, mjesto na kojem će se 24 sata dnevno posluživati pizza te bazen. Osim koncerata, održat će se tematske večeri i brojni partyji, a fanovi će se moći družiti i s članovima bendova.


Na heavy metal kruzeru nastupa i Down koje predvodi Phil Anselmo

Inače, u posljednjih nekoliko godina heavy metal kruzeri sve su popularniji, pa su se već održali slični HM koncerti poput ShipRocked, 70.000 Tons of Metal, Monsters of Rock Cruise, Barge to Hell i Full Metal Cruise, spomenimo neke.

Usprkos problemima sa zdravljem, 68-godišnji Lemmy je nezaustavljiv i, kako kaže, ne planira još u mirovinu. Sa svojim bendom održao je fantastičan nastup i na ovogodišnjem festivalu Wacken u Njemačkoj, jednom od najvećih metal festivala u svijetu koji se održava još od 1990.

Motörhead su u 39-godišnjoj karijeri izdali 21 album, a aktualni album iz 2013, 'Aftershock', objavljen je nakon trogodišnje pauze i odlično je prihvaćen među fanovima i publikom.

Sve o Motörhead's MotörBoatu saznajte OVDJE