SAŠA LOZAR

'Zbog showa sam iskusio bolan tretman depilacije'

14.09.2015 u 11:55

Bionic
Reading

Saša Lozar za ekipu ovogodišnjeg showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' u šali kaže da je to brod luđaka i da je zabava - vanzemaljska. Njegova transformacija u Maju Blagdan oduševila je publiku i žiri te je pobijedio u prvoj emisiji druge sezone ovog popularnog showa

'Kad su došli kostim i maska, sve je krenulo. Do tada sam mislio da nema šanse da sve to izađe iz mene', rekao je Saša Lozar o svojoj transformaciji u Maju Blagdan. Upravo vrhunskom vokalnom izvedbom pjesme 'Sveta ljubav' i imitacijom Maje Blagdan priskrbio si je titulu najboljeg i pobijedio u prvoj emisiji ovogodišnjeg showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Slavuj iz Laduča, kako su prozvali ovog pjevača i radijskog voditelja, nakon nastupa u glazbenom reality showu kaže da je zabava u njemu - odlična.

'Ma to je brod luđaka. Svi smo za jednoga, jedan za sve. Totalno smo različiti ljudi, a zabava je vanzemaljska', otkrio je. Kao i svi muški natjecatelji u showu, da bi što više nalikovao ženama, i on je prošao kroz bolan tretman depilacije. To, kao ni šminkanje, nije mu teško palo. 'Doduše, bio sam u dugom kostimu i pokriven, tako da sam se mogao izvući samo s bradom i rukama, ali ovi sadisti u šminki su me obrijali do kraja', rekao je kroz smijeh, ističući da ne može izdvojiti nekog posebnog koga bi, da može birati, izabrao za transformaciju.

'Što luđe izvođače dobijem, tim bolje. Poanta je u tome da što imam manje zajedničkih točaka s tom osobom, to je interesantnije. Razumijem i zašto je svima fora kad se muški obuku u žene', pojasnio je. Najveću podršku pružaju mu supruga, brend menadžerica Marina i sedmogodišnja kći Eva, a one su jedva čekale da ga vide kako se snalazi u transformacijama.

'Umirale su od smijeha, ali su se istovremeno stišavale da čuju kako sam pjevao. Svi su bili oduševljeni kako sam otpjevao i to mi je jako drago', kaže Saša. Ne bi imao ništa protiv da mu sedmogodišnja mezimica, kći Eva jednog dana krene njegovim stopama. 'Ako se ona poželi jedan dan zamaskirati u Maju Blagdan, tko sam ja da joj sudim?', kaže kroz smijeh.

'Eva je sretno i zadovoljno dijete, tako da vjerujem da smo supruga i ja dobri roditelji. Volio bih imati još djece, naravno', otkrio je Saša. Sa suprugom Marinom vjenčao se 2005, a recept za dugovječnost braka, kaže, nema. 'Mislim da ako nema ljubavi - nema spasa. Nema te kvalitete koja to može nadoknaditi', tvrdi.

Mlađa publika upoznala ga je još u 'Turbo Limach Showu', zatim u 'Story Super Nova Music Talentsu', a onda i preko domaćeg boy benda Saša, Tin i Kedžo. S ostatkom trija je, kaže, i dalje u kontaktu.

'To su mi prijatelji do kraja života. Tin je ostao bez teksta nakon showa, naravno u pozitivnom smislu, a s Damirom se još nisam čuo jer je taman tu večer nastupao pa nije gledao 'Tvoje lice zvuči poznato'', kaže Saša. Iz tog je razdoblja sve loše stvari zaboravio, a pamti samo one dobre, kojih je bilo više.

'Imam svoju pjevačku i voditeljsku karijeru koju gradim, objavio sam odlične singlove 'Opčinjen', 'Nitko kao mi' i druge, imao priliku puno toga raditi, snimiti. Trenutno promoviram singl 'Istine, laži' te pripremam materijal za svoj drugi studijski album. Sve je to neizostavno bez prvog dijela te ništa, baš ništa ne bih promijenio', rekao nam je.


Supruga Marina i kći Eva Sašini su najveći navijači