DAKOTA JE SOLO

Zbog '50 nijansi sive' zvijezdi filma pukla veza

21.02.2015 u 13:09

Bionic
Reading

Zvijezda hit filma 'Pedeset nijansi sive' Dakota Johnson nema sreće u ljubavi. Mlada glumica i njezin dečko, model i glazbenik Matthew Hitt, više nisu zajedno

Glumica Dakota Johnson svjetsku slavu stekla je zahvaljujući ulozi u filmu 'Pedeset nijansi sive', trenutačno najvećem hitu na kino blagajnama, a ljubavnu sreću zadnjih pola godine pronašla je u vezi s velškim modelom i rokerom Matthewom Hittom. No Dakotina ljubavna sreća nije bila dugoga vijeka, a čini se da joj je presudilo 'Pedeset nijansi sive'.

Američki mediji pišu da velški glazbenik nije mogao ni sanjati da će njegova djevojka gotovo preko noći postati megapopularna. Dakotin život postao je previše lud i on nije htio više biti dio toga pa su odlučili prekinuti, izvori blisku paru otkrili su razloge za Us magazin.

Zbog uloge mlade i nevine Anastasie Steele u ekranizaciji erotskog romana 'Pedeset nijansi sive', Dakota Johnson, kći slavnog glumačkog para Melanie Griffith i Dona Johnsona, stekla je status zvijezde gotovo preko noći.

Iako su kritike filma, uostalom, kao i trilogije po kojoj je nastao, bile, blago rečeno, loše, to nije spriječilo milijune gledatelja da pohrle u kina pa je film samo preko produženog valentinovskog vikenda zaradio skoro 300 milijuna dolara na kino blagajnama.

No kritičari su ipak bili blagonakloni prema Dakoti za koju se redom slažu da je bila jedna od svjetlijih strana filma i prognoziraju joj zavidnu filmsku karijeru. Mlada glumica trenutačno ima pune ruke posla s promoviranjem filma, a kao kolateralna žrtva stradala je veza.