POSEBNE USPOMENE

Zanosna Korana Gvozdić zna kako oraspoložiti dečka

19.04.2016 u 10:48

Bionic
Reading

Odličnu fotografiju s ljetovanja na grčkom otoku Zakintos prošlog ljeta, koju je lijepa voditeljica i manekenka objavila na Instagramu priželjkujući ljetne dane, komentirao je i njezin odabranik Ivan Šarić poručivši joj kratko i jasno - moja srića!

Jedan od parova koji ne krije koliko se dobro zabavljaju zajedno su Ivan Šarić i Korana Gvozdić. Poznati stand-up komičar i njegova Korana nerazdvojni su posljednje tri godine, a nedavno su i imali zajednički voditeljski angažman. Naime, na 18. rođendanu časopisa Cosmopolitan oboje su se našli u ulozi voditelja i gažu odlično odradili.

Osim što su uskladili talent na pozornici, oboje vole petama dati vjetra, a doživljaje sa svojih putešestvija Korana pokaže na Instagramu. Za uskrsne blagdane posjetili su Firencu, no koliko je bilo posebno prošlogodišnje putovanje u Grčku dovoljno govori Koranina fotografija s otoka Zakintosa.

Ivanovi komentari o njegovoj odabranici rijetki su i u javnosti i na društvenim mrežama, ali ovaj put poznati komičar napisao je dvije riječi koje dovoljno govore o tome kako u ljubavi za sreću ponekad - malo treba.

Waiting for summer!! ☀️??⛱?? #tbt #lastsummer #memories #zakynthos #windinmyhair

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Nisam ja niska, nego je on (pre)visok... ???? #tb #twoyearsago #nasdva #ArenaIceFever

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

??☀️ #florence #sunnyday ??

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on