PREMIJERA SPOTA

Žanamari Perčić ima novu verziju svoje stare pjesme

05.02.2016 u 14:39

Bionic
Reading

Novim singlom 'Tako blizu', Žanamari vratila se na scenu nakon porodiljne pauze. Hvaljenim nastupom na Zagrebačkom festivalu uz svoj bend pokazala je da je uloga majke napunila energijom i inspiracijom, ali i omekšala

Najpoznatija po svom preokretu u rock kantautorske vode u koje je uplovila hit-singlom 'Kreten pomalo', i sama tvrdi kako su je žestoki rifovi preporodili, no uloga majke ju je promijenila i u autorskom pogledu. Brižnost i ljubav kakvu je prvi put upoznala rezultiraju nježnijim melodijama i pitkijim aranžmanima što je itekako vidljivo u najnovijoj pjesmi 'Tako blizu'.

'Uživam u pisanju pjesama i izazov mi je uvijek biti nova i različita, i od drugih izvođača i od same sebe. Ne volim se ponavljati iako to mnogi koriste kao formulu uspjeha. Moja je mantra je - budi drugačija. Zbog toga uskoro planiram početi skladati i za druge izvođače jer na taj način mogu istražiti glazbu s potpuno novog aspekta', rekla nam je Žanamari.

Čak je i svoj najžešći singl 'Kreten pomalo' odlučila osvježiti jednom novom nježnijom akustičnom verzijom. Kako je 'Kreten' postao pop, poslušajte premijerno na njezinom službenom kanalu na YouTubeu, na kojem je objavila videospot izvedbe uživo ove nove akustične verzije koja je odmah oduševila fanove. 

Spot pogledajte ovdje:

Žanamari se tako igrom životnih promjena lagano vraća u mainstream i najavljuje klupski hit koji sprema za proljeće.
'Idući moj singl će mnoge iznenaditi, jednu moju dragu prijateljicu je tekst čak i rasplakao, ali također to će biti moja prva autorska pjesma na koju ćete sigurno i zaplesati u klubovima', poručuje pjevačica.