NIVES ČANOVIĆ

'Zadnjih deset godina razmišljam o majčinstvu'

29.09.2015 u 20:36

Bionic
Reading

Voditeljica RTL-ovog showa 'Zvjezdice' Nives Čanović nam je otkrila u čemu najviše uživa kad ne radi, kako se rješava monotonije u vezi i ima li glumačkih planova, budući da se okušala i kao glumica u sapunicama 'Sve će biti dobro' i 'Dolina sunca'

'Uživam raditi na showu 'Zvijezdice'. To je posve novo iskustvo za mene jer su u pitanju djeca, pa je emotivnije i zahtjevnije od nekih drugih projekata', rekla je Nives Čanović. Voditeljica priznaje da u showu itekako ima suza.

'Više puta sam brisala suze pred izlazak na pozornicu. Znam imati i knedlu u grlu kad vidim da roditelji od ponosa ili sreće puste suze radosnice. Nije mi svejedno kad ih vidim da plaću. Dosta sam emotivna kad su djeca i životinje u pitanju', otkriva Nives. Sa svima se na snimanju RTL-ovog showa super slaže.

'S Doris Pinčić Rogoznica radim i na radiju tako da smo dosta dugo kolegice i dobro se poznajemo i slažemo. Sa ostalima bih se i izvan posla htjela vidjeti i družiti jer smo se svi povezali. Vanna, koju sam do showa poznavala površno me primjerice totalno oduševila', otkrila je.

Da se dobro snalazi pred televizijskim kamerama, dokazala je vodeći zabavne emisije 'Leteći start' i 'To sam ja', te glumeći u sapunicama 'Sve će biti dobro' i 'Dolina sunca'. Gluma joj, priznaje, dosta nedostaje jer je zarazna kao i televizija.

'Jako često mislim na glumu, to mi je divan posao i zaljubljena sam u svaki trenutak koji sam odglumila. No jednostavno će se stvari oko toga posložiti kad za to dođe vrijeme. Ali priznajem da imam ozbiljnih glumačkih planova', ističe.

Uz glumačkog iskustvo i televizijski posao već je tri godine voditeljica na Narodnom radiju, a prije toga dvije godine radila je na Anteni Zagreb.
'Nedavno su me pitali da mi ponude neki projekt na televiziji bi li zamenarila radio. Rekla sam da to nikad ne bih mogla jer obožavam radio i svoje slušatelje ranoranioce koji se bude u cik zore kao i ja. Koliko god sam noćni tip, radio mi je promijenio život. Postala sam konstantnija u svemu.  Idem redovno, ranije spavati, zdravije se hranim i uopće kvalitenije živim', kaže simpatična magistrica ekonomije. 

Od poslovnih obaveza se, kaže, najviše opušta uz kuhanje. U tome je pravi ekspert.
'Jako volim kuhati. Spremam svašta, ovisno o godišnjem dobu. Primjerice, sad u jesen volim raditi krem juhe, a svi mi kažu da dobro radim variva', pohvalila se.

Ljubavni status joj je godinama nepromijenjen. Naime, Nives je u sretnoj dugogodišnjoj vezi s dečkom Kristijanom. O privatnom životu nije htjela pričati, ali nam je otkrila kako se nada da će biti dovoljno sretna kad jednog dana osjeti ljepotu majčinstva.
'O vlastitoj djeci razmišljam već 10 godina. Imam majčinske instinkte, oduvijek sam voljela čuvati klince, družiti se s njima. Imam osjećaj da će se meni to dogoditi u pravo vrijeme kad mi se stiša poslovna gužva', izjavila je. Za sada uživa u zajedničkom životu sa dečkom i priznaje da u njezinoj vezi nema monotonije.

'Od kad sam promijenila bioritam i idem rano spavati, nema monotonije jer se malo družimo. Odemo u kino primjerice u šest sati. Vikendima zato sve nadoknadimo i tada se volimo se družiti i uživati sa zajedničim prijateljima', kaže.


Nives se super slaže sa kolegicom Doris Pinčić Rogoznica


Sa Marijom Omaljev Grbić, i Csillom Barath Bastaić je glumila u 'Dolini sunca'