NIKOLINA RISTOVIĆ

Za sreću je potrebno malo: Dobre čizme i topli zagrljaj

27.09.2016 u 16:03

Bionic
Reading

Krajem srpnja bila je gost na dobrotvornoj večeri Leonarda DiCaprija u Saint Tropezu, a sada se vratila iz Milana gdje je prisustvovala godišnjoj gala večeri amfAR. Druženje sa svjetskim celebrityjima Nikolina Ristović rado je zamijenila šetnjom u društvu svog psića, pomeranskog špica Arthura, koji se brzo umorio pa ga je voditeljica morala nositi u naručju

Čini se da su naša voditeljica Nikolina Ristović i njezin suprug Vidoje Ristović rado viđeni gosti na humanitarnim večerama gdje se okupljaju najzvučnija imena iz Hollywooda, ali i svijeta mode. Tako su krajem srpnja bili pozvani na dobrotvornu večeru koju je organizirao Leonardo DiCaprio u Saint Tropezu, a ovih su dana boravili u Milanu, gdje su bili na godišnjoj gala večeri amfAR.

Nikolina Ristović nije odoljela a da se na svom Instagram profilu ne pohvali fotografijom sa slavnom Viktorijinom anđelicom AdrianomLimom, a njezini prijatelji odmah su komentirali koliko je voditeljica ljepša od manekenke.

Nakon tulumarenja Nikolina je jedva dočekala da otiđe u šetnju sa svojim psićem, pomeranskim špicom Arthurom. Odjevena u visoke čizme iznad koljena i svilenkastu haljinu, voditeljica je pogled sakrila iza tamnih naočala, a pod fotografiju napisala kako se netko umorio, aludirajući na svog ljubimca, kojeg je nakon kratke šetnje morala podignuti i s njim u rukama krenuti dalje.

Fifty shades of grey... #party #amfar2016 #mvf

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Nikolina Ristović bila je među uzvanicima ovogodišnjeg amfAR-a

Adriana Lima i Nikolina Ristović - koja je ljepša?

Beautiful Caroline and Adriana... Three is not a crowd. #party @amfAR

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Somebody got tired... #dog #love

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on