JANICA KOSTELIĆ

'Za ljubav uvijek nađem vremena'

05.10.2015 u 20:47

Bionic
Reading

Iako našu najtrofejniju skijašicu Janicu Kostelić nemamo baš priliku vidjeti u javnosti, kad god se negdje pojavi, plijeni poglede svojim besprijekornim izgledom. Za InMagazin Nove TV ispričala je što joj je važnije od mode

'Uvijek sam se osjećala ugodno bilo u sportskom điru, bilo nešto elegantnijem. Pokušavam se prilagoditi situaciji. Znači, na sportskom borilištu sam odjevena sportski, a ako događaj iziskuje da se sredim, vrlo rado ću učiniti to i kupiti nešto posebno za tu prigodu', izjavila je Janica Kostelić za InMagazin.

Otkako se odrekla skijaških staza, itekako prati modne trendove, no više od modnih krpica i skupocjenih stvari važna joj je obiteljska sreća. 'Najvažnije mi je da znam da je obitelj uvijek kraj mene i da će me, ako i nisu fizički prisutni, ojačati. Ta strana je uvijek kod nas bila naglašena, uvijek smo bili složni oko svega', ističe Snježna Kraljica.

Posebnu radost u obitelj Kostelićevih donio je Ivičin sin Ivan, a on će u listopadu proslaviti godinu dana. 'S njime se svi jako zabavljamo i vrlo dobro provodimo', otkrila je. Progovorila je i o tome kako vidi svoju budućnost.

'Čak i tijekom dana stvari se mogu izokrenuti. Barem je meni život dosta dinamičan i ne mogu se točno posložiti. Hvatam prilike koje mi se nude ili ih odbijam, ali uživam', rekla je. Za ljubav, dodala je, uvijek nađe vremena.