PARTY NA KOPNU I MORU

Za festival Outlook ostalo manje od 500 ulaznica

15.08.2013 u 17:35

Bionic
Reading

Usmjeren na dub, hip-hop, reggae, drum'n'bass, dubstep, dancehall, jungle, roots, soul, house, techno, garage, grime i elektroniku, glazbeni program festivala odvija se na 12 dnevnih i noćnih pozornica i na 54 zabava na brodovima

U prodaji je ostalo manje od 500 festivalskih ulaznica koje još uvijek po povoljnijim cijenama za posjetitelje iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Srbije i Slovenije možete kupiti po cijeni od 750 kuna putem interneta i na ovlaštenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj.

Usmjeren na aktualna i poznata svjetska imena dub, hip-hop, reggae, drum'n'bass, dubstep, dancehall, jungle, roots, soul, house, techno, garage, grime i elektroničke glazbe, glazbeni program festivala Outlook odvija se na 12 dnevnih i noćnih pozornica i na 54 zabava na brodovima. Najavljeno je više od 500 izvođača, među kojima su Yasiin Bey (Mos Def), Capleton, Talib Kweli, Anthony B, Jay Electronica i drugi.

Festival će biti održan od 29.kolovoza do 2. rujna na poluotoku Punta Christo u Štinjanu pored Pule, na istoimenoj napuštenoj austro-ugarskoj tvrđavi iz 19. stoljeća okruženoj plažama, s pogledom na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.

Po prvi put će početi koncertom otvorenja u pulskoj Areni u srijedu, 28. kolovoza. Šesti najveći amfiteatar u svijetu ugostit će The Original Wailers, legende reggae glazbe koji su nastupali s Bobom Marleyjem i koji će za ovu priliku izvesti kultni album 'Exodus', Grandmaster Flasha, jednog od temelja hip hop kulture zaslužnog za originalne njujorške Block Party setove, Earl Gatesheada, svjetski poznatog dub reggae selektora i njegov Trojan Soundsystem te J Rocca, jednog od najboljih svjetskih DJ-a i osnivača The World Famous Beat Junkies. Ulaznice koštaju 135 kuna.

Za festivalske posjetitelje Outlook je organizirao prijevoz brodom s festivalske lokacije do Arene i natrag po cijeni od 50 kuna. Brodovi kreću s glavne pozornice Harbour, odnosno štinjanske luke, i plove do glavne luke u Puli, udaljene dvije minute hoda od Arene.

Nakon što su ulaznice za 48 brodskih zabava prodane, organizatori su odlučili nadodati njih još šest, koje će biti održane 2. rujna od 12.30 do 23 sata uz nastupe izvođača kao što su Alexander Nut, Fatima, Iration Steppas, Mungos Hi Fi, Pinch, Loefah, Boddika, Zed Bias, DJ Madd... Također, povećani su kapaciteti brodova za 12 najpopularnijih zabava.