RASKOŠNA LJEPOTA

Za čime to žali putena ljepotica Žanamari?

02.07.2016 u 14:37

Bionic
Reading

Bjeg od nesnosnih vrućina pjevačica i kantautorica Žanamari Perčić najčešće potraži u hladu plaže Slatina u svojim Tučepima. Premda je spremna za sezonu kupanja, rijetki su trenuci koji mogu i potrajati

Nakon što je u svibnju zbog iscrpljenosti kratko završila na infuziji i u bolnici, pjevačica je odlučila više pažnje posvetiti sebi. No čini se da su te prilike i dalje kratkog daha.
'Da barem ovakvi trenuci traju duže od par minutaaaa!' napisala je Žanamari Perčić ispod fotografije na kojoj pozira u bikiniju, a na kojoj je u prvom planu njezino raskošno poprsje.

Da barem ovakvi trenuci traju duže od par minutaaaa! ??

A photo posted by Žanamari Perčić (@zanamari) on


Pjevačica je nakon izlaska iz bolnice odlučila promijeniti životne navike i usporiti brzi ritam koji ju je koštao zdravlja. Nekoliko mjeseci nakon poroda Žanamari Perčić pokušala je uskladiti posao i obitelj, no unatoč upornosti, želja da izbalansira oboje rezultirala je iscrpljenošću i odlaskom u bolnicu. Ona i suprug Mario Perčić, s kojim je bračne zavjete razmijenila u lipnju 2014., nedavno su proslavili drugu godišnjicu braka i prvi rođendan kćerkice Gabrijele.