MIRNA MEDAKOVIĆ

'Za brak je najvažniji razgovor s partnerom'

16.05.2015 u 09:07

Bionic
Reading

Zvijezda serijala 'Kud puklo da puklo' Mirna Medaković otkriva kako provodi prve dane u braku

'Osjećam se sjajno, sretno i uzbuđeno. U mom braku je isto kao što je bilo i u vezi, nema prevelike promjene. Lijepo nam je i ljubavno. Ništa se veliko nije dogodilo osim što sada nosim prsten na ruci', kaže Mirna Medaković, zvijezda serije 'Kud puklo da puklo'. Glumica se nedavno u idiličnom okružju imanja Kraljev vrh, nedaleko od Zagreba, vjenčala za svog partnera, zagrebačkog ekonomista Hrvoja Stepinca. Tri godine su joj, kaže, bile dovoljne da svog voljenog dobro upozna te prihvate međusobne različitosti i počnu graditi zajednički život.

'Svadba nam je bila bajkovita i imali smo sreću što nas je poslužilo lijepo vrijeme. Uživali smo i dobro se zabavljali i mi i naši gosti', kaže. Otkrila je i svoj recept za uspješnu vezu i brak.

'Uz ljubav je najvažniji razgovor s partnerom te slušanje, uvažavanje i podrška', tvrdi Mirna. Dodaje kako bi željela da imaju skladan brak poput njezinih roditelja, a oni su 30 godina u bračnoj zajednici.

Na medeni mjesec će otputovati tek u kolovozu. 'Zbog mojih poslovnih obaveza ne možemo planirati odlazak na bračno putovanje, a i još nismo odlučili kamo ćemo. Sigurni smo jedino da ćemo otputovati u inozemstvo', kaže glumica. Kada je riječ o njezinim poslovnim projektima, ponosna je, kaže, na to što sudjeluje u seriji 'Kud puklo da puklo'.

'Bio je to dugačak projekt, a radila sam ga s divnim ljudima pa mi nijedan dan u devet mjeseci nije bio problem, nego gušt', kaže Mirna, a veseli se i novoj sezoni popularne serije koja je u planu.