X-MEN

'Wolverine'

14.04.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Hugh Jackman ponovno se pojavljuje u ulozi koja ga je proslavila, kao žestoki borbeni stroj s nevjerojatnim sposobnostima samozacjelivanja, adamantnim kandžama i primitivnim bijesom. 'X-Men početak: Wolverine' ostaje vjeran tonu originalnog filma 'X-Men', na rubu spektakla i zbilje, s naglaskom na emocijama i međusobnim odnosima

Okosnica priče 'X-Men početak: Wolverine' započinje s Loganom (Hugh Jackman) koji traži utočište i bijeg od svog ranijeg života s mračnim silama te sada radi kao drvosječa u zabačenom dijelu kanadskog gorja Stjenjak. Po prvi put u svom dugom životu pronašavši ljubav i zadovoljstvo, Logan živi gotovo idiličnim životom sa školskom učiteljicom Kaylom Silverfox (Lynn Collins). Ali dok Logan nastoji pronaći mir koji mu je pobjegao prije više od jednog stoljeća, svijet od kojeg želi pobjeći sve ga više uvlači u sebe.

Pukovnik Stryker (Danny Houston), nekadašnji vođa Teama X, čiji je član bio i Logan, na prevaru dobije Logana u laboratorij gdje mu znanstvenici ugrade adamantij umjesto kostiju. Probudivši se, Logan, sada pod imenom Wolverine, kreće u osvetu protiv Strykera i svog brata Viktora, poznatog pod nazivom Sabretooth (Liev Schreiber).

U filmu se pojavlje niz novih mutanata, ali i neki stari, dobro poznati likovi iz prijašnjih filmova. 'Wolverine' u naša kina dolazi 30. travnja, a dotad saznajte sve o filmu na našim podstranicama.