Volvo Vam poklanja bestseler 'Tiha voda' švedske spisateljice Vivece Sten

Volvo Vam poklanja bestseler 'Tiha voda' švedske spisateljice Vivece Sten

15.09.2016 u 09:00

Bionic
Reading

Volvo Vam poklanja bestseler 'Tiha voda' švedske spisateljice Vivece Sten

Smirenost je jedna od glavnih karakteristika marke Volvo, ali Volvo se također brine za uzbuđenje u svojim automobilima. Vožnja švedskih automobila je vrlo posebno iskustvo i daje vam određenu dozu adrenalina, a upravo takav je i krimić 'Tiha voda' (Still Waters) priznate švedske spisateljice Vivece Sten, pun napetosti, toliko da jedva čekate okrenuti sljedeću stranicu. Napeti krimić lako možete pronaći na službenoj stranici Volvo Hrvatske.

Ljeto je vrijeme da se opustite, napunite baterije i uživate u radostima za koje obično nemate vremena preko godine zbog drugih obaveza. Čitanje knjiga definitivno spada u tu kategoriju. Što je bolje ljeti nego kada primite knjigu i toliko vas zaintrigira da ju ne ispuštate iz ruke dok ne pročitate zadnju stranicu.

S time na umu, Volvo Hrvatska je zanimljivu ideju pretvorila u stvarnost i nudi vam uzbudljivu ljetnu književnu avanturu. Na našoj službenoj stranici će se krajem kolovoza naći roman 'Tiha voda' priznate švedske spisateljice Vivece Sten. Životna priča autorice koja je imala uspješnu odvjetničku karijeru, ali je na kraju odlučila postati spisateljica, dovoljan je razlog za čitanje ovoga krimića. Sama priča je vrlo uzbudljiva, ali je i dokaz toga da čak i život na švedskom otočiću može biti uzbudljiv, nepredvidiv i intrigantan.

Roman će u kolovozu biti dostupan na web adresi http://www.volvocentar.hr/summer_with_volvo. Kako bi napetost bila što veća, dijelovi romana će se objavljivati do kraja kolovoza.


Švedska je zemlja koja je imala mnogo bestselera koje su pisali veliki sportaši, poput Björna Borga, Ingemara Stenmarka i Stefana Edberga. Neke od drugih poznatih bestselera pisali su dizajneri, umjetnici i poduzetnici. Sve njihove priče možete pronaći na našoj web adresi.