ANA BEGIĆ TAHIRI

'Volim zločeste dečke poput Roberta Downeyja Juniora'

29.12.2015 u 09:29

Bionic
Reading

Ana Begić Tahiri odgovarala je na pitanja iz rubrike 'Paprene kuglice' In magazina. Simpatična i duhovita glumica te novopečena televizijska voditeljica koju gledamo u kulinarskom showu Nove TV - Moja mama kuha najbolje otkrila je, među ostalim, do sad nepoznate detalje o braku te za koliko bi se novaca pojavila gola u nekoj predstavi i jesu li maštarije o drugom muškarcu prijevara bračnog partnera

U novom izdanju rubrike 'Paprene kuglice', novinar In magazina Davor Garić ugostio je glumicu Anu Begić Tahiri koja je na pitanje paprenih kuglica treba li muškarac sudjelovati pri porođaju svoje odabranice odgovorila da njezin suprug Daniel Tahiri nije bio na porođaju dok je rađala njihovu kćer Lanu te da joj nije nedostajao.

Na pitanje priželjkuju li žene više da ih muškarac zaprosi romantičnim prstenom od cvijeća ili onim optočenim dijamantima, glumica tvrdi da će svaka žena reći kako joj je važno samo da je zaprosi pa neka bude i cvijeće.
'Lažu! Mislim da su optočeni dijamanti ipak špica svakoj ženi. Ja nisam bila zaprošena ni jednim ni drugim, bilo je - ili ćeš ili nećeš', rekla je kroz smijeh.

Odgovorila je i na pitanje za koliko bi se novaca pojavila potpuno gola u kazališnoj predstavi.
'Ja radim za plaću, tako da ako redatelj kaže: 'skidaj se', skidam se', kaže glumica. Kad je izvukla pitanje koliko često suprugu priušti zavodnički striptiz-show u spavaćoj sobi, rekla je da bi se u njezinoj spavaćoj sobi od 2 x 2 četvorna metra gdje stane samo krevet vjerojatno slomila.
'Koliko često? Nikoliko', izjavila je. Ne misli da je sramotno kad muškarac u braku zarađuje manje od žene, a i ona katkad zarađuje više od svog supruga.

Otkrila je i je li razigrano maštanje o drugom muškarcu prijevara bračnog partnera.
'Možda je mala prijevara ako je to osoba koju znaš i s kojom bi se to moglo dogoditi, ali ako je to osoba do koje nemaš šanse doći kao, primjerice, Robert Downey Jr., onda nije', našalila se.

U pet godina braka samo je jedanput ili dvaput pomislila 'Što je meni ovo trebalo?', ali misli da je njezin suprug to pomislio više puta.
'Čak se ne ustručava to reći, ali zato ga toliko volim', ističe.

Na pitanje vole li žene više papučare koji su im uvijek na usluzi ili zločeste dečke koji ne mare za pristojnost, otkrila je da su joj draži ovi zločesti.
'Ja definitivno volim zločeste dečke koji ne mare za to, poput Roberta Downeyja Juniora', kaže glumica.


Ana Begić sa suprugom Danielom i kćeri Lanom