NAGRADNJAČA

Vodimo vas na nastup Rudimentala

01.08.2014 u 14:34

Bionic
Reading

Nakon nastupa na Exit Festivalu u Novom Sadu, Rudimental će ovoga ljeta napraviti tulum za pamćenje u novoobnovljenom klubu Kalypso. Rudimental je četveročlani londonski bend koji proizvodi elektronsku glazbua s daškom soula i liquid funka, a publiku su oduševili hitovima kao što su 'Waiting All Night' koju izvode s pjevačicom Ellom Eyre te 'Feel the Love' koju je za njih otpjevao John Newman.

Rudimental se rodio 2010. godine, a u tom vremenu su izdati i svoj debitantski album, Home, na kojem, uz navedene pjevače sudjeluje i Emeli Sande, Becky Hill, Foxes, Angel Haze te MNEK i Syron. Album sadrži ukupno 12 pjesama.

Ovaj britanski sastav se našao na prvom mjestu jedne od najvažnijih svjetskih muzičkih top lista 'UK Top Chart' s pjesmom 'Waiting All Night', ostavivši iza sebe imena kao što su Daft Punk i Justin Bieber, a nadmašili su i izvođače kao što su Pink, Pitbull, Christina Aguilera i korejska senzacija Psy. Ovo je drugi put da su osvojili UK top ljestvicu, nakon hita 'Feel The Love' iz 2012. godine.

Impresivna je i činjenica da su prvo mjesto osvojili na glavnoj britanskoj singl listi, a ne na listi koja se bavi samo elektronskom muzikom.
Ukupna prodaja singla 'Waiting All Night' u suradnji s Ellom Eyre je u prvom tjednu iznosila vrtoglavih 107.000 primjeraka! A veliku pažnju javnosti privukao je njegov spot koji opisuje kakvu je životnu priču imao Kurt Yeager, ekstremni vozač BMX-a, koji se nakon nesreće i gubitka noge uspješno vratio sportu koji voli.

Njihov nastup je pravi spektakl za publiku, a u iščekivanju 10. kolovoza i njihovog nastupa u inspirativnom ambijentu obnovljenog kluba Kalypso na Zrću, poslušajte hit s prvog mjesta britanske top liste singlova.



WiFi u klubu Kalypso Zrće powered by Hrvatski Telekom!

Za ovaj nastup tportal.hr vam daruje 2x2 ulaznice.

Imena dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 7. kolovoza.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Renata Basić
Danijel Kovacev