NAGRADNJAČA

Vodimo vas na izložbu memorabilija Elvisa Presleyja

24.07.2012 u 10:22

Bionic
Reading

Razgledavanje više od stotinu dragocjenih predmeta posjetiteljima će od 30. lipnja do 1. rujna približiti život Elvisa Presleyja i ljudi oko njega. A mi smo za svoje čitatelje pripremili 10x2 ulaznice!

Priča o njegovom životu i sjajnom fascinantnom imanju Graceland u Memphisu bit će ispričana kroz predmete koji su utjecali na njegov život - njegov legendarni luksuzni automobil Cadillac, sa 14-karatnim zlatnim ključem, legendarnu gitaru s povratničke turneje 1968, policijsku značku s 32 dijamanta i bisera, ekskluzivne fotografije s imanja Graceland, poznatu karate odoru, mikrofon iz Sun Records studija iz 1954.

Osim uvida u eksponate, posjetitelji će moći uživati u predstavljanju ekskluzivnih filmskih naslova, koje nudi Elvis Kino Theater na gornjem katu izložbenog prostora. Događanje se poklapa sa 35. godišnjicom njegove smrti, kada će se diljem svijeta održati proslave i tematska događanja njemu u čast.

Kako bi se posjetitelji još dugo sjećali Splita i ove izložbe, moći će sa sobom ponijeti neki od atraktivnih suvenira iz gift shopa Graceland. Fascinantan je i podatak da se vrijednost izložbenih eksponata Elvis Presley Museuma procjenjuje na 2,97 milijuna eura.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Dražena Mađor-Božinović
Ana Marin Toševski
Magdalena Malenica
Ana Šušak
Marina Kalaica
Bruna Cvjetković
Marjana Milinović
Mislav Galić
Anamarija Anić
Leo Dujmović

Ulaznice šaljemo poštom na kućnu adresu.